H smart τελικά προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των ανανεωμένων EQ ForTwo και EQ ForFour.

Στο πίσω μέρος και εκεί συναντούμε νέα φωτιστικά σώματα, που χωρίζονται σε τέσσερα κομμάτια.

Tα μικροσκοπικά αυτοκίνητα φέρουν στο εμπρόσθιο μέρος μία ευρεία γρίλια που κυριαρχεί με την πρώτη ματιά.

Σε ότι αφορά το κομμάτι του συστήματος κίνησης, εκεί δεν έχουμε κάτι καινούργιο.

Η κορυφαία ταχύτητα ανέρχεται στα 130 χλμ./ώρα.

H αυτονομία κίνησης για το EQ ForFour φτάνει τα 153 χιλιόμετρα.

Η καμπίνα μεταφέρεται σε μεγάλο βαθμό αυτούσια από τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν.

Ανανεώθηκαν τα smart EQ ForTwo και EQ ForFour

13.192 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Μετά την προειδοποίηση της περασμένης εβδομάδας μέσω teaser εικόνων, η smart τελικά προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των ανανεωμένων EQ ForTwo και EQ ForFour, τα οποία έρχονται με νέα εμφάνιση, αλλά ίδιο σύστημα κίνησης.


Έχοντας αναθεωρημένο σχεδιασμό που ενσωματώνει μια σειρά λεπτομερειών από τα πρωτότυπα ForEase και ForEase +, τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα φέρουν στο εμπρόσθιο μέρος μία ευρεία γρίλια που κυριαρχεί με την πρώτη ματιά. Την εικόνα του προβόλου συνθέτουν επίσης τα ρομβοειδή, αλλά διαγώνια τοποθετημένα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και στα στρογγυλά προβολάκια τα οποία στο EQ ForTwo φιλοξενούνται στον προφυλακτήρα, ενώ στο EQ ForFour βρίσκονται ενσωματωμένα στη γρίλια.  Στο πίσω μέρος και εκεί συναντούμε νέα φωτιστικά σώματα, που χωρίζονται σε τέσσερα κομμάτια συμπεριλαμβανομένων των φλας.
 
Η καμπίνα μεταφέρεται σε μεγάλο βαθμό αυτούσια από τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν, οι μηχανικοί της smart όμως φρόντισαν να προβούν σε κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές. Πρώτα απ όλα, υπάρχει ένα νέο και πιο εύχρηστο σύστημα ψυχαγωγίας πίσω από την οθόνη 8 ιντσών, ικανό να συνδεθεί με το smartphone του οδηγού. Επίσης οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια νέα κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι του συστήματος κίνησης, εκεί  δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Μία μπαταρία ιόντων λιθίου 17,6 kWh τροφοδοτεί με ενέργεια το ηλεκτρικό μοτέρ που με τη σειρά του προσφέρει 82 ίππους και 160 Nm ροπής. Η κορυφαία ταχύτητα ανέρχεται στα 130 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία κίνησης για το EQ ForTwo φτάνει τα 159 χιλιόμετρα, για το EQ ForTwo Cabrio τα 157 χιλιόμετρα και για το EQ ForFour τα 153 χιλιόμετρα.
 
Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως με τον προαιρετικά ενσωματωμένο φορτιστή 22 kW  που διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας από 10% έως 80% σε λιγότερο από 40 λεπτά.  

NEO TRAFIC
skoda