Τη facelift εκδοχή του Mazda6 παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης η ιαπωνική εταιρεία, αποκαλύπτοντας ένα μοντέλο με δυναμικό στιλ εξωτερικά.

Το Mazda6 πατά σε 19άρες ζάντες αλουμινίου και διατίθεται πλέον σε μια μεγάλη παλέτα εξωτερικών αποχρώσεων.

Το Mazda6 έχει αναβαθμιστεί με νέες επενδύσεις καθισμάτων, μια νέα μεγάλη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και εξοπλίστηκε με ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Στο ανανεωμένο Mazda6 θα υπάρχει διαθέσιμη και station wagon εκδοχή, ενώ προαιρετικά θα υπάρχουν και 4κίνητες εκδόσεις.

Ανανεώθηκε το Mazda6

6.763 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/3/2015

Στη Γενεύη παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Mazda6, το οποίο έχει δεχθεί πολλές αισθητικές βελτιώσεις, ενώ φέρει SKYACTIV κινητήρες και προαιρετικά 4κίνηση.

 
Τη facelift εκδοχή του Mazda6 παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης η ιαπωνική εταιρεία, αποκαλύπτοντας ένα μοντέλο με δυναμικό στιλ εξωτερικά, σύμφωνα με τις σχεδιαστική γλώσσα KODO της Mazda και αρκετά αναβαθμισμένο αισθητικά στο εσωτερικό -σε σχέση με το παρελθόν- το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Mazda6 διαθέτει νέα μάσκα μπροστά με ανασχεδιασμένες γρίλιες αέρα και μακρόστενους προβολείς που έχουν ενσωματωμένα φώτα LED, ενώ και στο πίσω μέρος έχουν ανασχεδιαστεί τα φωτιστικά του μεσαίου ιαπωνικού μοντέλου. Επιπλέον, το Mazda6 πατά σε 19άρες ζάντες αλουμινίου και διατίθεται πλέον σε μια μεγάλη παλέτα εξωτερικών αποχρώσεων.

Εσωτερικά τώρα, το Mazda6 έχει αναβαθμιστεί με νέες επενδύσεις καθισμάτων, μια νέα μεγάλη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και εξοπλίστηκε με ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Σε επίπεδο κινητήρων, το ανανεωμένο Mazda6 προβλέπεται να εφοδιάζεται με τα γνώριμα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας, τεχνολογίας SKYACTIV, ενώ προαιρετικά θα είναι διαθέσιμη και 4κίνητη έκδοση του μοντέλου. Τέλος, η σπορ κορυφαία version MPS του μεσαίου ιαπωνικού δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, όμως θεωρείται πολύ πιθανό να τη δούμε στο προσεχές μέλλον.