Ανεπίσημα σχέδια για το επερχόμενο Range Rover Evoque
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεπίσημα σχέδια για το επερχόμενο Range Rover Evoque

3.384 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

- Ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσίασαν ψηφιακά σχέδια γα το νέο Evoque
- Τα σχέδια προσδίδουν διαφορετικές αναλογίες, ενισχυμένα φτερά και νέα φώτα ημέρας
- Είναι νωρίς για ένα νέο Evoque στο άμεσο μέλλον μετά τις αλλαγές της μάρκας το καλοκαίρι

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσίασαν ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια γα το νέο Evoque

Η δεύτερη γενιά του Range Rover Evoque της Land Rover έλαβε μια ανανέωση στα μέσα του κύκλου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ανεξάρτητοι σχεδιαστές οραματίζονται ήδη πως θα έμοιαζε το στυλ της νέας γενιάς του μοντέλου δημιουργώντας ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή (CGI). Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το TheAutoReport, ένα κανάλι στο YouTube, παρουσίασε ψηφιακές απεικονίσεις για το πώς φαντάζεται τη νέα σχεδίαση του επερχόμενου Range Rover Evoque.

Τα σχέδια προσδίδουν διαφορετικές αναλογίες, ενισχυμένα φτερά και νέα φώτα ημέρας

Το εν λόγω ψηφιακό μοντέλο μοιράζεται ελάχιστα με το πραγματικό, αλλά προσομοιάζει σε νέα μοντέλα της μάρκας, όπως το Range Rover Sport. Στις ψηφιακές απεικονίσεις φαίνεται πως το Range Rover Evoque διαθέτει κάπως πιο πληθωρικές αναλογίες με ενισχυμένα φτερά και νέες γραμμές παντού. Επίσης, τα φωτιστικά σώματα και στα δύο άκρα φαίνεται να αποτελούν εξέλιξη αυτών που εξοπλίζουν το πραγματικό SUV και διαθέτει νέα φώτα ημέρας (DRL) που ενσωματώνονται στους πλευρικούς αεραγωγούς της μάσκας.

Είναι νωρίς για ένα νέο Evoque στο άμεσο μέλλον μετά τις αλλαγές της μάρκας το καλοκαίρι

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η δεύτερη γενιά ανανεώθηκε πρόσφατα, όπω αναφέραμε, είναι ίσως λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για ένα νέο Range Rover Evoque στο άμεσο μέλλον. Παρόλα αυτά, όσοι είναι οπαδοί της σχεδίασης δεν θα σταματήσουν να οραματίζοντα τη μελλοντική εμφάνιση των αγαπημένων τους μοντέλων. Ωστόσο, για την ιστορία, η βρετανική εταιρεία έδωσε στην ανανεωμένη έκδοση της 2ης γενιάς του Evoque, το περασμένο καλοκαίρι, νέα φωτιστικά σώματα LED και νέα μάσκα, καθώς και νέα κυρτή οθόνη 14,4 ιντσών στο εσωτερικό, η οποία φιλοξενεί όλα τα χειριστήρια, από τα συστήματα ήχου μέχρι τα καθίσματα και τη συνδεσιμότητα των smartphone.

TI LINGLONG AGORAZO
KIA