2 φωτογραφίες »

Παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Aston Martin αποτελεί ο Andy Palmer.

Από τη Mercedes ο νέος ηγέτης της Aston Martin

1.744 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Aston Martin θα αποτελέσει άμεσα ο Andy Palmer, ο οποίος θα δει τον επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers να παίρνει τη θέση του!


Την είδηση αυτή δημοσιεύουν μέσα του εξωτερικού και συγκεκριμένα η έγκαιρη εφημερίδα Guardian. Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο ο Andy Palmer έχει ήδη απολυθεί καθώς η τιμή της μετοχής της βρετανικής μάρκας συνεχίζει να παρουσιάζει πτώση. Έτσι η νέα ιδιοκτησία της Aston Martin με επικεφαλής τον Kαναδό δισεκατομμυριούχο Lawrence Stroll, φαίνεται πως πήρε πολύ γρήγορα την απόφαση και θα φέρει στη θέση του τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-AMG, Tobias Moers.
 
Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την προσεχή Τρίτη (26/5), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του εξωτερικού.
 
Ο Palmer έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της Aston Martin από το 2014 έχοντας προηγουμένως μακρά θητεία σε Nissan και Infiniti. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην κυκλοφορία της DBX, καθώς και στις επερχόμενες Valkyrie, Valhalla και Vanquish. Παρά τια παραπάνω κινήσεις οι μετοχές της εταιρείας συνεχίζουν να παρουσιάζουν πτώση, με την συνολική αποτίμηση της Aston Martin να παρουσιάζει πτώση έως και 4 δισεκατομμύρια λίρες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία πούλησε μόλις 578 αυτοκίνητα σε αντιπροσώπους το πρώτο τρίμηνο, πτώση 45% από την ίδια περίοδο το 2019. Σε επίσημη δήλωση που εξέδωσε η μάρκα την Κυριακή (24/5) επιβεβαιώθηκε πως η εταιρεία εξετάζει σοβαρά θέματα που αφορούν την τρέχουσα ομάδα διαχείρισης και υπογράμμισε πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μόλις αυτό κριθεί αναγκαίο.
 
Πλέον μένει να φανεί αν όλα τα παραπάνω θα επαληθευτούν και εν τέλει ο Tobias Moers ο οποίος είναι επικεφαλής της Mercedes-AMG από τα τέλη του 2013, θα πάρει μεταγραφή για τη βρετανική φίρμα.

AUTOFIT PASXA
4green