Από την Google στην Uber

Από την Google στην Uber

3.388 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η Uber Technologies ανακοίνωσε την πρόσληψη του ανθρώπου πίσω από την αναζήτηση της Google, για να δουλέψει με τον CEO της Travis Kalanick, έτσι ώστε να τον βοηθήσει με το πρόγραμμα αυτοκινούμενων οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Αmit Singhal την Παρασκευή με τη σειρά του, ανακοίνωσε στο προσωπικό του blog ότι θα βρεθεί στην Uber μετά από 15 χρόνια στην Alphabet Inc., όπου οδήγησε το τμήμα αναζήτησης της Google. O κ. Singhal θα παρει την θέση του ανώτερου αντιπροέδρου στον τομέα της μηχανικής και θα λειτουργεί ως σύμβουλος του κ. Kalanick και του Anthony Levandowski, που ηγούνται του τμήματος αυτόνομης οδήγησης της Uber.

Ο κ. Αmit αναφέρει στο blog του ότι είναι ενθουσιασμένος με την μηχανική πρόκληση που ψάχνει η Uber, και αποκάλεσε την εταιρεία «μαγαζί με γλυκά για σπασίκλες». Συνέχισε τη δήλωσή του γράφοντας «Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσεις για το πόσο ενθουσιασμένος είναι ένας επιστήμονας υπολογιστών με την ιδέα των αυτόνομων οχημάτων».Η Uber έκανε το ντεμπούτο της στα αυτόνομα οχήματα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Πίτσμπουργκ. Λάνσαρε και δεύτερο στόλο οχημάτων στο Σαν Φρανσίσκο τον προηγούμενο μήνα, αλλά μια διαμάχη με τις ρυθμιστικές αρχές στην Καλιφόρνια οδήγησε στη μη χορήγηση σχετικής άδειας στην Uber, που την ανάγκασε να κάνει δοκιμές μακριά από τους δρόμους.

Μετά από αυτό το συμβάν η Uber πήρε τα όχηματά της και τα πήγε στην Αριζόνα, εκεί που δεν ισχύουν ειδικές προϋποθέσεις για τις δοκιμές. Να σημειωθεί πως ο κ. Singhal είχε ανακοινώσει την αναχώρησή του από την Google σχεδόν ένα χρόνο πρίν, και είχε πεί πως το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα περιέχει στοιχεία φιλανθρωπίας. Έτσι ίδρυσε την Singhal Foundation, η οποία στοχεύει στην μόρφωση και εκπαίδευση σε παιδιά της Ινδίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto