Στην πλήρη αποκάλυψη της καμπίνας του επερχόμενου Kamiq προχώρησε η Skoda.

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Skoda Kamiq

3.194 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Στην αποκάλυψη της καμπίνας του επερχόμενου Kamiq προχώρησε η Skoda, λίγο καιρό πριν η νέα επιλογή της τσεχικής μάρκας στην κατηγορία των SUV κάνει την επίσημη εμφάνισή της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Skoda μέσω σκίτσων παρουσίασε την εξωτερική εικόνα του Kamiq και σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε και το εσωτερικό του νέου μοντέλου. Όπως μπορούμε να δούμε και στην εικόνα αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος αυτής, το οποίο σε πρώτη ματιά φαίνεται να έχει πολλά κοινά στοιχεία με το επίσης νέο Skoda Scala.
 
Αρχικά την προσοχή τραβά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών που θα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, ενώ ακριβώς δίπλα στέκεται η μεγάλη οθόνη αφής το συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ο LED φωτισμός περιβάλλοντος θα είναι παρόν, ενώ θερμαινόμενα θα είναι τα καθίσματα, το τιμόνι και το παρμπρίζ.
 
Επειδή αναφέραμε το Scala να σημειώσουμε πως το μικρότερο SUV της Skoda θα έχει ένα ταυτόσημο μεταξόνιο, ενώ οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν το Kamiq να διατίθεται αποκλειστικά με κίνησης στους εμπρόσθιους τροχούς όπως συμβαίνει με τα Volkswagen T-Cross και SEAT Arona .
 
Το Skoda Kamiq που θα βασιστεί και αυτό στην MQB πλατφόρμα του Ομίλου VW θα πραγματοποιήσει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019.  

Mercedes
moto