Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus RZ 450e
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus RZ 450e

2.651 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2021)

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό RZ 450e αποκάλυψε η Lexus, όντας το πρώτο από τα πολλά χωρίς ρύπους μοντέλα που έχει ως στόχο της να φέρει η εταιρεία.

Πρώτες εικόνες για το επερχόμενο Lexus RZ 450e

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Lexus και η Toyota αποκάλυψαν πλήθος ηλεκτρικών μοντέλων που πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια και ένα από αυτά έκανε επίσημα την εμφάνισή του. Ο λόγος για το Lexus RZ 450e, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αντίστοιχο premium Toyota bZ4X.
 

Κλειστή μάσκα μπροστά και αεροδυναμικά πτερύγια πίσω

Στο μπροστινό μέρος το RZ 450e μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα εκδοχή της χαρακτηριστικής μάσκας της Lexus, η οποία είναι κλειστή με τρεις μακρόστενους αεραγωγούς στις άκρες αλλά και χαμηλά στον προφυλακτήρα. Η οροφή είναι έντονα τοξωτή, ενώ οι καμάρες των τροχών προστατεύονται από πλαστικό. Το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από δύο μικρά αεροδυναμικά πτερύγια στις άκρες του τέλους της οροφής, ενώ τα λεπτά φωτιστικά σώματα ενώνονται μέσω μίας LED φωτιζόμενης μπάρας.
 

Παρόμοιο σε μέγεθος με τα Toyota bZ4X και Subaru Solterra

Το RZ 450e μοιράζεται τις βάσεις με τα Toyota bZ4X και Subaru Solterra. Αν και δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι αριθμοί που θα το συνοδεύουν φαίνεται πως σε μέγεθος θα είναι ανάλογο του bZ4X.
 

Δεν δόθηκαν στοιχεία για το εσωτερικό και το σύστημα κίνησης  

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης για το RZ 450e εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο, όπως επίσης και η σχεδίαση του εσωτερικού, αφού η μάρκα δεν δημοσιοποίησε εικόνες από την καμπίνα. Ωστόσο χαρακτηριστικά όπως ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment θα πρέπει να θεωρούνται βέβαια. Φυσικά, δεδομένης της premium θέσης του, θα περιμέναμε το Lexus να έχει πλουσιότερο εσωτερικό με καλύτερα υλικά και βελτιωμένη τεχνολογία.
 

Πλήρες ντεμπούτο το 2022

Το νέο Lexus RZ 450e αναμένεται να κάνει το πλήρες ντεμπούτο του το 2022.

Το πρώτο από τα πολλά ηλεκτρικά που ετοιμάζει η Lexus!
-Tο αντίστοιχο premium Toyota bZ4X.
-Κλειστή μάσκα μπροστά και αεροδυναμικά πτερύγια πίσω.
-Παρόμοιο σε μέγεθος με τα Toyota bZ4X και Subaru Solterra.
-Πλήρες ντεμπούτο το 2022.
Πως σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
test center