• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H νέα Fabia διαθέτει πλέον αρκετές «γωνιές» τόσο μπροστά, όσο και στο πίσω τμήμα της, ενώ το αμάξωμα της φέρει και αρκετές νευρώσεις, που χαρίζουν στο νέο τσέχικο μικρό ένα πιο σύγχρονο στιλ, αναφορικά με το παρελθόν.

H νέα Fabia πατά στην πλατφόρμα του ανανεωμένου Polo, γεγονός που την κάνει πιο ελαφριά σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο κατά 65 κιλά περίπου.

Ως προς τα μηχανικά μέρη να θυμίσουμε ότι η νέα Fabia θα φέρει 1,0 λτ. μοτέρ, αλλά και τους γνωστούς TDI του ομίλου VW για περισσότερη οικονομία καυσίμου.

H νέα Skoda Fabia θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μικρού μοντέλου.

«Αποκάλυψη» για τη νέα Skoda Fabia

Διαβάστηκε από 10354 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/8/2014
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες ολοκληρωμένες εικόνες της νέας Skoda Fabia, η οποία απέκτησε ένα πιο σύγχρονο στιλ και έντονες «ακμές» στο αμάξωμά της, που τονίζουν το πιο δυναμικό της προφίλ.

Η Skoda δημοσιοποίησε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα γενιά της Fabia, η οποία έγινε πιο «επιθετική» σε design, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά και απέκτησε μερικές σπορτίφ πινελιές.

Ειδικότερα, η νέα Fabia διαθέτει πλέον αρκετές «γωνιές» τόσο μπροστά, όσο και στο πίσω τμήμα της, ενώ το αμάξωμα της φέρει και αρκετές νευρώσεις, που χαρίζουν στο νέο τσέχικο μικρό ένα πιο σύγχρονο στιλ, αναφορικά με το παρελθόν.

Επιπλέον, η νέα Fabia πατά στην πλατφόρμα του ανανεωμένου Polo, γεγονός που την κάνει πιο ελαφριά σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο κατά 65 κιλά περίπου, φτάνοντας τα 980 κιλά με τον νέο 1.000άρη κινητήρα.

Ως προς τα μηχανικά μέρη να θυμίσουμε ότι η νέα Fabia θα φέρει 1,0 λτ. μοτέρ, αλλά και τους γνωστούς TDI του ομίλου VW για περισσότερη οικονομία καυσίμου.

Τέλος η νέα Skoda Fabia θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μικρού μοντέλου.