6 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη για την Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2

2.348 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Την Huracan Super Trofeo EVO2 παρουσίασε η Lamborghini, η οποία έρχεται ως η μια βελτιωμένη έκδοση της Huracan Super Trofeo EVO.

Η Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 είναι η νέα δημιουργία του αγωνιστικού τμήματος της ιταλικής μάρκας, Squadra Corse, παρουσιάζοντας το μοντέλο πριν αυτό ξεκινήσει την αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα Super Trofeo της σεζόν του 2022. Έχοντας ως προορισμό αποκλειστικά την κίνηση στην πίστα, η κύρια προτεραιότητα των μηχανικών της μάρκας ήταν να τελειοποιήσει την αεροδυναμική για να κάνει το σώμα ακόμη πιο κομψό από ό, τι ήταν στην Huracan Super Trofeo EVO.
 
Ως εκ τούτου η Huracan Super Trofeo EVO2 «βλέπει» τα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω να είναι πιο λεπτά, ενώ το μπροστινό χείλος να συγχωνεύεται με τα πτερύγια από ανθρακονήματα. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι αεραγωγοί έχουν αλλάξει για να βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με την αεροτομή στο πίσω μέρος. Αλλαγές έχουν γίνει και στα πάνελ του αμαξώματος με βασικότερη όλων την αντικατάσταση των πλαστικών υλικών με ανθρακονημάτινων. Όσον αφορά τα πίσω φτερά είναι κατασκευασμένα από ένα στοιχείο βοηθώντας τη ροή του αέρα να είναι πιο ομαλή.
 
Βελτιώσεις βρίσκουμε ακόμα και στο σύστημα πέδησης, καθώς υπάρχουν μεγαλύτερα τακάκια για καλύτερη απόδοση, όχι όμως και στον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων κινητήρα που παράγει 620 ίππους και συνδέεται με ένα σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Η Lamborghini θα παρουσιάσει την Huracan Super Trofeo EVO2 κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου της σειράς Super Trofeo Europe στο Le Castellet, της Γαλλίας στην πίστα Paul Ricard στις 28 Μαΐου. Οι τιμές για την ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν από 250.000 ευρώ προ φόρων.

ford
NISSAN