8 φωτογραφίες »

Για πρώτη φορά βλέπουμε επίσημες εικόνες από την καμπίνα του νέου Nissan Qashqai.

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

21.608 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Η Nissan μπορεί να μην έχει παρουσιάσει ακόμα τη νέα γενιά του Qashqai, ωστόσο άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουργιου SUV και μας έδωσε μία γερή πρώτη γεύση του εσωτερικού του.


Τις πρώτες επίσημες εικόνες από την καμπίνας του ολοκαίνουργιου Nissan Qashqai έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα, ένα περίπου μήνα μετά την επιβεβαίωση των μηχανικών συνόλων αλλά και κάποιων επιπλέον πληροφοριών του best-seller SUV, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει.
 
Όπως γνωρίζουμε το νέο Qashqai θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρέχον μοντέλο, κάτι που σημαίνει περισσότερους χώρους και στην καμπίνα. Ως αποτέλεσμα η νέα γενιά του μοντέλου θα προσφέρει 22 χιλιοστά περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών και 28 χιλιοστά περισσότερο χώρο στην περιοχή του ώμου για αυτούς που κάθονται μπροστά. Σε αυτό σημειώστε πως κατά 15 περίπου χιλιοστά έχει αυξηθεί μπρος και πίσω οι χώροι στην περιοχή του κεφαλιού.
 
Από κει και πέρα στη καμπίνα οι θήκες τοποθετούνται τώρα πιο κάτω στην κεντρική κονσόλα, ενώ βρίσκουμε εγκατεστημένο ένα νέο pad φόρτισης για smartphone που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στα μεγαλύτερα σε διαστάσεις τηλέφωνα της αγοράς. Η Nissan έχει εγκαταστήσει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 9 ιντσών, το οποίο είναι προεγκατεστημένο με πλήθος συνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως σύγκριση τιμών καυσίμου, πληροφορίες ζωντανής κυκλοφορίας και άλλα. Το νέο infotainment συνοδεύεται από ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ένα επίσης νέο head-up display 10,8 ιντσών. Να σημειωθεί πως οι επιβάτες των μπροστά καθισμάτων σε περίπτωση που το επιλέξουν θα έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες μασάζ.
 
Το νέο Qashqai πέραν όλων των προαναφερόμενων έχει κερδίσει και σε αύξηση του χώρου αποσκευών. 504 λίτρα μπορούν πλέον να φιλοξενηθούν  στο πορτ-μπαγκάζ, ήτοι 74 περισσότερα από το σημερινό αυτοκίνητο. Τέλος να σημειωθεί πως το πάτωμα του χώρου αποσκευών διαθέτει διπλής όψης κάλυμμα, το οποίο από τη μία έχει την εικόνα του χαλιού, ενώ από την άλλη έχει λάβει μια πλαστική επίστρωση που είναι πιο εύκολη στον καθαρισμό.    

Toyota
moto