• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Subaru Legacy είχε παρουσιαστεί ως concept τον Νοέμβριο και τώρα αποκαλύφθηκε το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Motor Show του Σικάγο.

Το νέο sedan διαθέτει αρκετές καμπύλες που θυμίζουν 4θυρο coupe, ενώ οι χρωμιομένες λεπτομέρειες και τα πίσω φανάρια ολοκληρώνουν μια πιο σπορτίφ παρουσία.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η αίσθηση μιας πιο ποιοτικής καμπίνας, σε σχέση με την παρούσα γενιά, ενώ μια μεγάλη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών έχει ενσωματωθεί στην κονσόλα.

Στο νέο Legacy αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο 2,5 λτ. 4κύλινδρος των 173 ίππων, καθώς και 4κύλινδρος 2λιτρος turbo απόδοσης 250 ίππων.

«Αποκάλυψη» για το νέο Subaru Legacy

5.558 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2014

Βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του νέου Legacy -ως μοντέλου παραγωγής- που δείχνουν ένα σύγχρονο, με μοντέρνες γραμμές sedan, το οποίο «υιοθετεί» και αρκετά σπορτίφ στοιχεία.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης γενιάς του ιαπωνικού μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Legacy είχε παρουσιαστεί ως concept τον Νοέμβριο στο Λος Αντζελες και τώρα αποκαλύφθηκε το μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Motor Show του Σικάγο, λίγο αργότερα μέσα στον μήνα, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί σε όλες τις αγορές του πλανήτη αρχές του 2015.

Όσον αφορά το design του νέου μοντέλου, «ακολουθήθηκαν» πιο συμβατικές γραμμές σε σχέση με το concept –κάτι που είναι φυσικό- όμως το νέο sedan διαθέτει σύγχρονο προφίλ με αρκετές καμπύλες που θυμίζουν 4θυρο coupe, ενώ οι χρωμιομένες λεπτομέρειες και τα πίσω φανάρια -τα οποία είναι δανεισμένα από το νέο WRX- ολοκληρώνουν μια πιο σπορτίφ παρουσία.

Στο εσωτερικό του, το νέο Legacy ακολουθεί την «τετράγωνη» λογική με… αρκετές γωνίες στα φινιρίσματά του, τα οποία αποτελούνται από επένδυση ξύλου και αλουμινίου. Επίσης, η ποιότητα στην καμπίνα αναμένεται αναβαθμισμένη, με τη μεγάλη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών που έχει ενσωματωθεί στην κεντρική κονσόλα να τραβά τις εντυπώσεις.

Τέλος, σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τη Subaru, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας 2,5 λτ. 4κύλινδρος 173 ίππων, καθώς και ένας 4κύλινδρος 2λιτρος turbo απόδοσης 250 ίππων.

2 διαθέσιμα άρθρα για SUBARU  LEGACY