Το Volkswagen Nivus έχει αποφασιστεί να έρθει στην Ευρώπη.

Το Volkswagen Nivus έχει αποφασιστεί να έρθει στην Ευρώπη.

Αποκαλυπτικό teaser του Volkswagen Nivus

1.987 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2020)

Το Volkswagen Nivus έχει αποφασιστεί να έρθει στην Ευρώπη και να αποτελέσει μία ακόμα επιλογή στα μικρά crossover, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό η γερμανική μάρκα συνεχίζει την εκστρατεία των teaser δημοσιεύοντας μία ακόμα εικόνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Nivus δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο αρχικά το αυτοκίνητο θα προσφερθεί στις αγορές της Νοτίου Αμερικής, πριν περάσει τον Ατλαντικό και φτάσει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει και στα μέρη μας την κατασκευή του, κάτι που είναι προγραμματισμένο για το 2021.
 
Μέχρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να ασχοληθούμε με τη νέα εικόνα του μοντέλου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα κατά την ετήσια ενημέρωση των ΜΜΕ από τη Volkswagen. Μπορεί η ανάλυση να μην βοηθά για την εξασφάλιση ασφαλών συμπερασμάτων, ωστόσο φαίνεται πως το Nivus έχει έναν εξωτερικό σχεδιασμό που εμπνέεται έντονα από το T-Cross, αλλά με μια κεκλιμένη οροφή σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα πιο κομψό προφίλ.
 
Στο εσωτερικό το νέο crossover θα λάβει εκ νέου πολλά στοιχεία του T-Cross, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα είναι στη διάθεση του οδηγού. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την αγορά της Ευρώπης, όμως δεν αποκλείεται να το δούμε να εξοπλίζεται με τον τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1,0 λίτρου. Το συγκεκριμένο μοτέρ θα είναι παρών στην λατινοαμερικάνικη αγορά και θα συνδυάζεται τόσο με αυτόματο όσο και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όχι όμως σύστημα 4κίνησης.
 
Η πλήρης αποκάλυψη του Volkswagen Nivus που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB  έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Βραζιλία την άνοιξη του 2020, ενώ το ευρωπαϊκό μοντέλο όπως προαναφέραμε θα ακολουθήσει το 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
skoda