«Αποχαιρετισμός» με GT-R (+video)

3.099 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2017

Τι συμβαίνει όταν ηλικιωμένοι άνθρωποι κάθονται στο κάθισμα του συνοδηγού σε Nissan GT-R; Ένας συναισθηματικός... αποχαιρετισμός σε μια από τις εντονότερες εμπειρίες αδρεναλίνης. Δείτε το σχετικό video.

 
Η εγκατάλειψη μιας συνήθειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν αυτή συνδέεται με κάτι που αγαπάς πολύ, όπως η οδήγηση. Τότε αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό. Για παράδειγμα, ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας της Βραζιλίας δεν καθορίζει το ανώτατο ηλικιακό όριο για να μπορεί κάποιος να οδηγεί. Ωστόσο,  τα άτομα άνω των 65 ετών, θα πρέπει να περνούν επιτυχώς κάποια συγκεκριμένα τεστ αντοχής κάθε τρία χρόνια, προκειμένου να μπορούν να ανανεώσουν ή να λάβουν άδεια οδήγησης.
 
 
Ως «φόρο τιμής» σε αυτή την κατηγορία οδηγών λοιπόν, η Nissan στην Βραζιλία παρουσιάζει ένα video με τίτλο «The Great Farewell», (Ο Μεγάλος Αποχαιρετισμός). Σε αυτήν την ιδιαίτερη καμπάνια,  οι ηλικιωμένοι στη Βραζιλία κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός Nissan GT-R, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία και αποδεικνύοντας ότι η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός δεν έχουν ηλικία! 
 
 

Tags: NISSAN GT-R