Η Porsche αποφάσισε να αντικαταστήσει την Carrera GT με την 918 Spyder μετά από 9 χρόνια αλλά φαίνεται πως ο διάδοχος της 918 ίσως αργήσει πολύ περισσότερο.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι πολύ πιο μικρή όταν αυτή χρησιμοποιείται σε ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων ενώ το μεγάλο βάρος αποτελεί ακόμα πηγή αντιπαραθέσεων.

O Steiner σημείωσε ότι ένα μελλοντικό υπεραυτοκίνητο από την Porsche, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Αργεί ο διάδοχος της 918

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

Υψηλόβάθμο στέλεχος της Porsche αποκάλυψε τον λόγο που η γερμανική εταιρεία δεν φαίνεται να σχεδιάζει να φέρει σύντομα τον διάδοχο της 918 Spyder.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Porsche δεν φαίνεται να σχεδιάζει τον διάδοχο της 918 Spyder μέχρι να γίνουν διαθέσιμες σε αυτήν τεχνολογίες που θα της επιτρέψουν να βελτιώσει το τωρινό μοντέλο σε κάθε τομέα.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της μάρκας, κ. Michael Steiner δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τόσες νέες καλές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο νέο μοντέλο, τονίζοντας « ενα μελλοντικό super-sports car είναι θέμα τεχνολογίας. Αν ξεκινούσαμε να το αναπτύσσουμε σήμερα, θα ήταν υβριδικό αλλά ήδη έχουμε κάνει κάτι τέτοιο στην 918».
 
O Steiner σημείωσε ότι ένα μελλοντικό υπεραυτοκίνητο από την Porsche, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό αλλά παράλληλα τόνισε και τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τόνισε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι πολύ πιο μικρή όταν αυτή χρησιμοποιείται σε ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων ενώ το μεγάλο βάρος της αποτελεί ακόμα πηγή αντιπαραθέσεων.

Η Porsche αποφάσισε να αντικαταστήσει την Carrera GT με την 918 Spyder μετά από 9 χρόνια αλλά φαίνεται πως ο διάδοχος της 918 ίσως αργήσει πολύ περισσότερο.

Mercedes
test center