• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κάποια από τα μοντέλα της Toyota θα προσφέρονται το 2018 με ακόμα περισσότερα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που βοηθούν τον οδηγό, καθώς η εταιρεία θα λανσάρει του χρόνου τη 2η γενιά του Toyota Safety Sense (TSS).

Στη νέα της εκδοχή, η τεχνολογία δανείζεται χαρακτηριστικά από το ακόμα πιο προηγμένο Lexus Safety System και τα κάνει πιο προσιτά για το ευρύ κοινό.

Τη μεγαλύτερη αναβάθμιση δέχθηκε το σύστημα πρόληψης της σύγκρουσης (Pre-Collision System - PCS). Οι βελτιώσεις στη 2η γενιά του προσφέρουν ακόμα καλύτερη αντίδραση στο φρενάρισμα όταν το σύστημα ανιχνεύσει έναν πεζό είτε είναι ημέρα είτε νύχτα.

Επιπλέον, οι αισθητήρες πλέον αντιδρούν σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα με ποδηλάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ασφάλεια νέας γενιάς από την Toyota (+videos)

Διαβάστηκε από 2205 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/11/2017
 

H Toyota μας δίνει σήμερα μια πρώτη γεύση για τη 2η γενιά του Toyota Safety Sense (TSS) που θα λανσάρει του χρόνου, κάνοντας τα αυτοκίνητά της ακόμα πιο ασφαλή, αλλά και τη ζωή των πελατών της ακόμα πιο εύκολη…

Κάποια από τα μοντέλα της Toyota θα προσφέρονται το 2018 με ακόμα περισσότερα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που βοηθούν τον οδηγό. Βλέπετε η εταιρεία θα λανσάρει του χρόνου τη 2η γενιά του Toyota Safety Sense (TSS). Στη νέα της εκδοχή, η τεχνολογία δανείζεται χαρακτηριστικά από το ακόμα πιο προηγμένο Lexus Safety System και τα κάνει πιο προσιτά για το ευρύ κοινό, με τα οφέλη για την ασφάλεια να είναι παραπάνω από προφανή.
 
Τη μεγαλύτερη αναβάθμιση μάλλον δέχθηκε το σύστημα πρόληψης της σύγκρουσης (Pre-Collision System - PCS). Οι βελτιώσεις στη 2η γενιά του προσφέρουν ακόμα καλύτερη αντίδραση στο φρενάρισμα όταν το σύστημα ανιχνεύσει έναν πεζό είτε είναι ημέρα είτε νύχτα. Επιπλέον, οι αισθητήρες πλέον αντιδρούν σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα με ποδηλάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Οι βελτιώσεις βοήθησαν και το προσαρμοζόμενο cruise control να «βλέπει» καλύτερα την κίνηση των οχημάτων μπροστά. Επιπλέον, το σύστημα διαθέτει πλέον και το «Lane Tracing Assist», το οποίο κάνει αυτόματα μικρές διορθώσεις στο τιμόνι για να κρατήσει το όχημα κεντραρισμένο εντός λωρίδας.
   
Επίσης νέο στο TSS δεύτερης γενιάς είναι το Road Sign Assist, το οποίο χρησιμοποιεί μια τοποθετημένη μπροστά κάμερα για να παρακολουθεί τις πινακίδες. Οι πληροφορίες προβάλλονται είτε στον πίνακα οργάνων, είτε στο head-up display, αν φυσικά υπάρχει. Η αναβάθμιση στο υπάρχον Lane Departure Alert αφορά στην καλύτερη ανίχνευση της άκρης του δρόμου.
 
Η Toyota προς το παρόν ανακοινώνει πως το νέο TSS θα είναι διαθέσιμο σε «συγκεκριμένα» μοντέλα της, με την αρχή να γίνεται στα μέσα του επόμενου έτους. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.
 

3 ατμοσφαιρικά μικρά με τιμή έκπληξη!

Δοκιμή: Νέα Mercedes-Benz CLA

To Ford Kuga ST;

5 πράγματα για την εξάτμιση

Η κίνηση στους δρόμους

Τι είναι το μπλοκέ διαφορικό;

Για ποιο Honda αξίζει να είσαι «χοντάκιας» σήμερα;

Αλκοόλ & οδήγηση: Μπορείς να οδηγήσεις την επόμενη μέρα;

Βάλε υγραέριο χωρίς... λεφτά!

Γιατί κολλάει η δαγκάνα;

Πόσο «κρατάνε» τα αμορτισέρ;

Πρώτο επίσημο teaser του νέου Nissan Juke

Tα πιο γρήγορα μικρομεσαία στα 19.000 ευρώ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

HONDA: Civic σεντάν με 182 PS από 22.325€

SEAT: Tarraco το νέο μεγάλο SUV της Seat

FORD: Πλήρης έλεγχος για το μεταχειρισμένο που θέλεις

NISSAN: Έως 1.500 ευρώ έκπτωση στο Qashqai

RENAULT: Ανακάλυψε δροσιστικές, καλοκαιρινές προσφορές!

CITROEN: Reverse Sales και στα SUV

PEUGEOT: Mοναδικές τιμές Peugeot για όλα τα μοντέλα μέχρι τις 31 Αυγούστου

περισσότερα »