Aston Marin DB6: Ένα από τα πιο κλασικά αυτοκίνητα γίνεται ηλεκτρικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aston Marin DB6: Ένα από τα πιο κλασικά αυτοκίνητα γίνεται ηλεκτρικό

1.611 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Η Lunaz τολμάει να πάρει ένα από τα πιο διαχρονικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης και να το εκσυγχρονίσει, κανοντάς το πιο «πράσινο» όπως ορίζει η τάση της εποχής.

Aston Martin DB6 χωρίς ρύπους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το αέναο στυλ συναντά την τεχνολογία του σήμερα, με την Lunaz να υπόσχεται μία μοντέρνα έκδοση του κλασικού 2+2 κουπέ χωρίς καμία εκπομπή ρύπων. Ο εξακύλινδρος κινητήρας των 4.000 κυβικών δίνει τη θέση του σε ένα ηλεκτροκινητήρα που περνά μέσω ενός σοφιστικές κιβωτίου την κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Αυτονομία 410 χλμ. - Υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις
Πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του κουπέ δεν γίνονται γνωστές με την εταιρία να  κάνει πολλά υποσχόμενες δηλώσεις. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα μπορεί να κάνει 410 χιλιόμετρα μέχρι να χρειαστεί να το βάλεις πάλι στην πρίζα και αυτό εξαιτίας των 80 kWh μπαταριών λιθίου που χρησιμοποιεί.
 
Αν θες να γίνεις James Bond σίγουρα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη
Αν το όνειρό σου ήταν να μοιάσεις στον διάσημο μυστικό πράκτορα, θα χρειαστείς 2 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι περίπου 1,73 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσεις το αυτοκίνητό του. Μην ανησυχείς αν δεν έχεις συνηθίσει να οδηγάς από δεξιά σαν τους Αγγλους, καθώς θα υπάρχει και αριστεροτίμονη έκδοση. Εκσυγχρονισμένο πλέον είναι και το εσωτερικό του με την προσθήκη μεγάλης οθόνης αφής για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και το απαραίτητο πλέον air-condition.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο από την βρετανική εταιρία
Η Lunaz που εδρεύει στο Silverstone δεν είναι τυχαία, αφού ασχολείται με την μετατροπή πολυτελών αυτοκινήτων από εφοδιασμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε ηλεκτροκίνητα. Από την ίδρυσή της, το 2018, αριθμεί αρκετές συνεργασίες με εταιρίες όπως η  Bentley, η Jaguar, η Land Rover, ακόμα και η Rolls-Royce. Η παρουσίαση του μοντέλου συμπίπτει με την τελευταία ταινία του διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα καταφέρνοντας έτσι να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων.
 
Μήπως είναι ιεροσυλία νέες εταιρίες να «πειράζουν» κλασικά αυτοκίνητα με μεγάλη ιστορία εκσυγχρονίζοντας τα, μόνο και μόνο για να βγάλουν εύκολο κέρδος και να γίνουν γρήγορα γνωστές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto