• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα 40.000$ για μία Aston Martin V8 Vantage φαντάζουν λίγα αρχικά, όταν, όμως δει κάποιος σε τι κατάσταση βρίσκεται η συγκεκριμένη, δε θα τα δώσει με τίποτα.

Η συγκεκριμένη Aston Martin αποτελεί μοντέλο του Ιανουαρίου του 2016 και πουλήθηκε στο Beverly Hills.

Aston Martin με 40.000$

Διαβάστηκε από 2707 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Η Aston Martin αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους οπότε αν βρίσκανε μία με 40.000$ είναι αρκετοί αυτοί που δε θα δίσταζαν να την αποκτήσουν, σωστά; Σωστά. Μόνο που εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και ακόμα και αυτά τα λεφτά κρίνονται ως υπερβολικά πολλά.

 
Οι Aston Martin δεν είναι φτηνές. Το ακριβώς αντίθετο, μάλιστα. Σίγουρα η απαξίωση ρίχνει την τιμή σε κάποιες, περισσότερο από ό,τι σε άλλες αλλά ακόμα και για μια μεταχειρισμένη V8 Vantage δε θα δώσεις λιγότερα από 70.000$.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πουλιέται για 40.000$ μόλις, και ίσως με παζάρια να μπορούσε να πέσε κι άλλο η τιμή της. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, είναι σχεδόν κατεστραμμένη. Και αυτό δεν το λέμε γιατί έτσι δείχνει. Κατεστραμμένη τη χαρακτήρισε και η ασφαλιστική. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι μοντέλο του 2016 χρώματος Marianna Blue το οποίο πουλήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο στην αντιπροσωπεία της Aston Martin στο Beverly Hills έναντι 155.000$.Κάτι περισσότερο από ένα χρόνο μετά, ενεπλάκη σε ατύχημα στο οποίο “έφερε τούμπες” και από το οποίο βγήκε διαλυμένη. Οπότε αντί να προσπαθήσει να το φτιάξει, η Farmers Insurance το πουλάει για παλιοσίδερα.

Έχει καταχωρηθεί με τιμή εκκίνησης τα 40.000$ αλλά με λιγότερο από μία μέρα μέχρι το τέλος της δημοπρασίας δεν έχει κάνει κανένας προσφορά. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το λόγο αν απλά της ρίξει μια ματιά.