• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αρκετά ξεχωριστό στιλ και για το Τοyota Auris το οποίο έχει αναλόγως ιδιόμορφη εμφάνιση και στο εσωτερικό του.

Το νέο Opel Astra κερδίζει θετικά σχόλια με την εμφάνισή του και βγαίνει νικητής σε αυτόν τον τομέα ανάμεσα σε γενικά συγκρατημένους αντιπάλους.

Το λιγότερο ξεσηκωτικό εμφανισιακά είναι το VW Golf το οποίο βέβαια είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην ανανεωμένη του εκδοχή.

Σχεδίαση: Πιο μυώδες το Astra, πιο κομψό το Auris

25.231 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Δύσκολη μάχη, κι αυτό γιατί κανένα από τα τρία μοντέλα δεν δείχνει να βάζει σε πρώτο πλάνο την αισθητική ικανοποίηση του κατόχου με ένα καλλιτεχνικά λεπτοδουλεμένο σχήμα. Το Opel είναι με διαφορά ίσως το πιο δυναμικό ανάμεσα σε μια γενικά εμφανώς συγκρατημένη τριάδα. Η νέα γενιά του Astra, με τα πιο έντονα ανάγλυφα στο καπό του, τις λίγο πιο μυώδεις γραμμές και την επίπεδη οροφή (χωρίς να είναι το πιο χαμηλό σε ύψος) παρουσιάζει μια προσωπικότητα ελαφρώς πιο «γυμνασμένη». Το Auris είναι επίσης ξεχωριστό αλλά ρίχνει ματιές περισσότερο προς την κομψότητα και λιγότερο προς την δυναμική πλευρά του θέματος. Το δε Golf, το μοντέλο το οποίο έχει εκμεταλλευτεί περισσότερα απΆόλα τα οφέλη της διαχρονικότητας που εξασφαλίζει μια χωρίς εξάρσεις σχεδιαστική ταυτότητα, είναι το πιο «φιμωμένο» από πλευράς εμφάνισης. Δεν λείπουν κι εδώ, από τις αναλογίες του αμαξώματος κυρίως, κάποιες δόσεις δυναμισμού οι οποίες είναι ενισχυμένες στο ανανεωμένο μοντέλο το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ