• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Καλή συνολική εικόνα από το Astra το οποίο ωστόσο λάμπει πραγματικά με το χώρο που εξασφαλίζει για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Ο επιβάτης του Golf έχει μεγάλη ευχέρεια κινήσεων για τα πόδια αλλά και για το κεφάλι του σε ένα προφίλ που δεν εμφανίζει ελλείψεις.

Προβάδισμα Golf στα πορτ-μπαγκάζ (φωτ.), με το Opel να έχει όμως το πιο τετραγωνισμένο σχήμα.

Οι μετρήσεις διαστάσεων και χώρων για τα 3 μοντέλα.

Χώροι-Πρακτικότητα: Πιο ολοκληρωμένα το VW και το Opel

25.967 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Ακόμα ένα δύσκολο σημείο επιλογής: οι χώροι. Και τα τρία μοντέλα έχουν δυνατά «χαρτιά» να ρίξουν ανάλογα το κριτήριο. Συνολικά, θα δώσουμε την πρωτιά στο Golf διότι εξασφαλίζει πολύ καλό επίπεδο σε όλους τους τομείς και παίρνει το προβάδισμα μάλιστα σε πεδία όπως ο αέρας για τα κεφάλια εμπρός και πίσω και το πλάτος καμπίνας εμπρός. To Golf μπορεί να είναι δεύτερο σε χώρο για τα πόδια πίσω, όπου πρώτο είναι το Αstra με την εξωπραγματική άνεση που εξασφαλίζει χάρη στο μεγάλο μεταξόνιό του, ωστόσο και η δική του μέτρηση είναι εξαιρετική. Σε όλα αυτά το Auris υπολοίπεται αν και διακρίνεται για το πλάτος της καμπίνας πίσω, παρέχει δηλαδή το μεγαλύτερο χώρο για τους ώμους. Στα πορτ-μπαγκάζ, το προβάδισμα του Golf δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο που δώσαμε στην υποενότητα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ