Mεγαλύτερη αυτονομία κίνησης μέσω φυσικού αερίου απέκτησε το Audi A3 Sportback G-tron.

Audi A3 Sportback g-tron με έξτρα αυτονομία

4.549 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2019)

Μπορεί να είμαστε εν αναμονή του νέου Audi Α3, ωστόσο μέχρι να αποκαλυφθεί η γερμανική μάρκα συνεχίζει να βελτιώνει το τρέχον μοντέλο, στο οποίο προσφέρει πλέον μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης μέσω φυσικού αερίου.

Μετά από τα αντίστοιχα μοντέλα των άλλων εταιρειών του ομίλου VW (Skoda Octavia G-TEC, SEAT Arona TGI, VW Polo TGI και VW Golf TGI), ήρθε η ώρα και για το Audi A3 Sportback g-tron να πάρει και μια ανανέωση και να αυξήσει την αυτονομία του μέσω φυσικού αερίου (CNG).
 
Όπως ανακοίνωσε η μάρκα ο κινητήρας 1.4 TFSI αποτελεί παρελθόν και στη θέση του περνά ο καινούργιος και πιο ισχυρός 1.5 TFSI, ο οποίος προσφέρει 131 ίππους. Οι δύο δεξαμενές CNG δεν αλλάζουν την σύνθεση τους παραμένοντας κάτω από το πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα 7 κιλών η κάθε μία, ωστόσο πλέον το μοντέλο αποκτά και μία τρίτη χωρητικότητας τεσσάρων κιλών.
 
Με τη νέα σύνθεση η Audi υποστηρίζει πως το A3 Sportback g-tron αποκτά αυτονομία 400 χιλιομέτρων μέσω του φυσικού αερίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για να χωρέσει η μία επιπλέον δεξαμενή CNG μειώθηκε το μέγεθος αυτής της βενζίνης, η οποία πλέον είναι σε θέση να χωρέσει εννέα λίτρα.
 
Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στην αγορά της Γερμανίας με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 30.600 ευρώ.        

PEIRAIOS LEASING
NISSAN