• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σχεδόν έτοιμο για τα χιόνια.

Πιο επιθετικό δεν γίνεται το εμπρός μέρος του Audi RS6 by Jon Olsson.

Και όμως, είναι κατά βάση ένα station wagon.

Audi RS6 DTM 1.000 PS

8.631 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/4/2015

Ο skier και εραστής της αυτοκίνησης Jon Olsson, βάλθηκε να εξελίξει σε εξωφρενικό βαθμό το Audi RS6, γιατί από ότι φαίνεται τα 560 άλογα του στοκ μοντέλου δεν ήταν αρκετά, ήθελε κοντά στα 1.000.

 
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος skier και εραστής της αυτοκίνησης Jon Olsson, γνωστός για διάφορα εντυπωσιακά εξελιγμένα στα οποία συνέβαλε, αυτήν την φορά βάλθηκε να εξελίξει σε εξωφρενικό, από ότι φαίνεται βαθμό, το Audi RS6 γιατί από ότι φαίνεται τα 560 άλογα του στοκ Audi RS6 δεν ήταν αρκετά.

Η ισχύς πλέον κυμαίνεται μεταξύ 950-1000 ps αναλόγως χρησιμοποιούμενου καυσίμου, με την ροπή να μην είναι ανακοινώσιμη προς το παρόν. Για να πάει σε αυτά τα επίπεδα η ισχύς, έχει αλλάξει όλο το σύστημα της εξαγωγής με την εξάτμιση να είναι της Milltek Sport, ενώ σε ότι αφορά τα 2 turbo του στοκ RS6, αφαιρέθηκαν και μπήκαν δύο custom turbo της από την «The turbo engineers», τα οποία μεταλλουργικά περιέχουν ανοδιωμένο χρυσάφι και αυξημένη μέγιστη πίεση υπερπλήρωσης προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για την μέγιστη ισχύ.

Πέρα από τον κινητήρα, το Audi RS6 DTM by Jon Olsson, είναι ένα φεστιβάλ ανθρακονημάτων, με το πανάλαφρο εξωτικό συνθετικό υλικό, να βρίσκεται παντού στο όχημα, από τον οπίσθιο διαχύτη και αεροτομή, μέχρι την μπαγκαζιέρα οροφής και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ φρένα και αναρτήσεις έχουν αμφότερα αλλάξει προκειμένου να καθιστεί δυνατή η διαχείριση της κτηνώδους ισχύος.

Ο Jon Olsson δηλώνει ότι οσονούπω θα δούμε τρελά βίντεο από αυτόν και το νέο του όχημα. Αναμένουμε…