• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Audi RS6 «σκύλος».

Εμπνευσμένο από την ταινία ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος.

Audi RS6 «σκύλος» +(videos)

Διαβάστηκε από 1825 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Όσοι έχουν δει την ταινία «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» θα θυμούνται σίγουρα το αυτοκίνητο που είχαν οι δύο φίλοι, φαίνεται λοιπόν πως αυτό το όχημα ήταν η έμπνευση, ώστε ένα Audi RS6 να γίνει ακριβώς ίδιο.

 
Σίγουρα οι διαφορές ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα είναι κάτι παραπάνω από πολλές, και δεν θα ήταν χρήσιμο να αναφερθούμε σε αυτές, ωστόσο η κοινή εμφάνιση είναι κάτι, που κάνει και το μοντέλο της Audi να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Όπως βλέπεται το συγκεκριμένο όχημα εκτός από ένα V8 κινητήρα απόδοσης 605 ίππων διαθέτει μύτη, γλώσσα και ψεύτικη γούνα. Οι πίσω πόρτες δεν ανοίγουν λόγω της γούνας, ενώ όπως θα δείτε και στα βίντεο, οι πίσω τροχοί είναι και αυτοί καλυμμένοι, όταν τα αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο.
Στο μπροστινό μέρος έχουν ανοιχτεί τρύπες στα σημεία που πρέπει, έτσι ώστε να κινείται τα όχημα, ενώ έχει προστεθεί και η απαραίτητη γλώσσα.

Για όσους αναρωτιούνται αυτό το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στο πλαίσιο του αγώνα StreetGasm 2000, ενώ αν και το αυτοκόλλητο έγραφε «μην αγγίζετε», λίγοι κατάφεραν να αντισταθούν.
  

Tags: AUDI