Αutocheck: Οι 5 μάρκες που δε σπάνε - δε χαλάνε σύμφωνα με τους κατόχους
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αutocheck: Οι 5 μάρκες που δε σπάνε - δε χαλάνε σύμφωνα με τους κατόχους

67.270 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2023)

Ο λόγος για τις Hyundai, Toyota, Kia, Honda και Citroen. Αυτές είναι οι μάρκες που, αυτή την περίοδο, με βάση τα σχόλια των κατόχων τους, διατηρούνται στο Top 5 της μεγάλης έρευνας Autocheck 2023 του Autotriti. Ας αφήσουμε να μιλήσουν για αυτές, τα σχόλια και οι κριτικές των ίδιων των κατόχων.

Top 5 Autocheck: Πρωταθλητές αξιοπιστίας

Η μεγάλη έρευνα Autocheck 2023 έδωσε βήμα σε χιλιάδες κατόχους να σχολιάσουν, να κρίνουν και να βαθμολογήσουν τις εταιρείες. Βλάβες, τιμές service και ανταλλακτικών, εξυπηρέτηση και αξιοπιστία είναι μερικά από τα κριτήρια των καταναλωτών που έβαλαν «κάτω», επιβραβεύοντας ή… χαντακώνοντας τις μάρκες τους (βλέπε Volvo και BMW).
 


Στην κορυφή η Hyundai με 97% στην ικανοποίηση κατόχων, δεύτερη Toyota με 91%, ακολουθούν Kia και Honda με ισοβαθμία στο 90% και την 5αδα ολοκληρώνει η Citroen με 89%.

Στην κορυφή η Hyundai με 97% στην ικανοποίηση κατόχων, δεύτερη Toyota με 91%, ακολουθούν Kia και Honda με ισοβαθμία στο 90% και την 5αδα ολοκληρώνει η Citroen με 89%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι 5 μάρκες που έχουν τους πιο ικανοποιημένους κατόχους

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Hyundai, Toyota, Kia, Honda και Citroen έχουν τους πιο ικανοποιημένους κατόχους, καθώς είναι οι 5 μάρκες που ξεχώρισαν στην κορυφή της λίστας. Δεν είναι τυχαίο που οι 4 από αυτές έχουν ποσοστό πάνω από 90%, με την Hyundai και την Toyota να κάνουν το «1-2» με βαθμολογία 97% και 91% αντίστοιχα.

Το βάθρο συμπληρώνει η άλλη κορεατική εταιρεία της έρευνας, η Kia που ισοβαθμεί με την Honda στο 90%. Στην 5η θέση βρίσκεται η Citroen, η ευρωπαϊκή μάρκα με την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής, το οποίο κοιτάει στα «μάτια» τον ασιατικό ανταγωνισμό έχοντας αξιολόγηση 89% από ικανοποιημένους κατόχους.
 

Δείτε τι λένε οι κάτοχοι

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι ίδιοι για τις εταιρείες, καθώς ξέρουν από πρώτο χέρι τα «κουσούρια» της κάθε μίας αλλά και τα δυνατά τους σημεία.
  • Hyundai: Δεν έσπασε, δεν χάλασε, πηγαίνει ακόμη! Αγόρασα και την καινούρια γενιά το i20.
  • Toyota: Τού έκανα 190.000 χλμ, μετά το έδωσα στον πατέρα μου. Για αυτοκίνητο πόλης, πάλι YARIS θα αγόραζα…
  • Kia: Δεν παρουσίασε καμμία βλάβη. Service και εξυπηρέτηση άψογη στο επίσημο συνεργείο.
  • Honda: Μετά από χρόνια επιμονής μου σε Γερμανικά μοντέλα, επέλεξα Honda. Αισθάνομαι ικανοποιημένος.
  • Citroen: Καμμία βλάβη μέχρι τώρα με 210.000 χλμ! Αψογη συμπεριφορά στον δρόμο (καλή ποιότητα υλικών).
Όπως γίνεται αντιληπτό, τα περισσότερα σχόλια των παραπάνω εταιρειών επικεντρώνονται στο πολύ καλό service αλλά και στις προσιτές τιμές των ανταλλακτικών, στην καλή σχέση ποιότητας και τιμής, στην αξιοπιστία των οχημάτων καθώς και στην εξυπηρέτηση και τις after sales υπηρεσίες των αντιπροσωπειών.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τις Hyundai, Toyota, Kia, Honda και Citroen; Έχετε υπάρξει κάτοχος κάποιου μοντέλου από αυτές;

Πείτε και εσείς την άποψη σαςγια ΔΙΚΟ ΣΑΣ αυτοκίνητο, καταγράψτε (εύκολα και γρήγορα) το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ – την ΔΙΚΗ ΣΑΣ αξιολόγηση (για service, βλάβες, αξιοπιστία, τιμές, κλπ) με 1 κλικ εδώ !
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
top5