• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Lamborghini Aventador S

Lamborghini Aventador S

Lamborghini Aventador S

Lamborghini Aventador S

Lamborghini Aventador S

Aventador S χωρίς «όρια»

Διαβάστηκε από 1943 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/1/2017

Η Mcchip-DKR ανέλαβε να βελτιώσει μια Lamborghini Αventador S, στην οποία αύξησε την ιπποδύναμη και τη ροπή κατά κάποια επίπεδα και από ότι φαίνεται το Supercar «παίρνει» κι άλλο.

 
Σίγουρα η Lamborghini Aventador S θεωρείται ένα από τα ομορφότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Όταν όμως ο ιδιοκτήτης του παρακάτω Supercar δεν αρκείται στις εργοστασιακές αρετές, τις περαιτέρω τροποποιήσεις αναλαμβάνει ο βελτιωτικός οίκος Mcchip-DKR.
Χάρη στην αναβάθμιση 2ου σταδίου στο λογισμικό της Aventador, στην αλλαγή των καταλυτικών σωληνώσεων και του συστήματος απόληξης των εξατμίσεων, ο ήχος του «θηριώδους» κινητήρα έχει μετατραπεί πλήρως.
Στο κομμάτι των επιδόσεων η εργοστασιακή ισχύς έχει αυξηθεί κατά 42 άλογα και η ροπή κατά 41 Nm(30 lb-ft).
Το βελτιωτικό κιτ της Mcchip-DKR κοστολογείται στις 12.000 ευρώ, βέβαια εάν υπολογίσουμε πως η τιμή πώλησης μιας μεταχειρισμένης Aventador S κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ, τότε το ποσό των αναβαθμίσεων φαντάζει μικρό για τους ιδιοκτήτες του Supercar.
Ο γερμανικός οίκος δεν προσφέρει αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου, ωστόσο διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προσθηκών από πολλές εταιρείες όπως οι Novitec, Wheelsandmore και Mansory.