Αύξηση πωλήσεων και ρεκόρ μεριδίου αγοράς για την Kia
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αύξηση πωλήσεων και ρεκόρ μεριδίου αγοράς για την Kia

1.821 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Αυξημένο ήταν το μερίδιο της Kia στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου το τρίτο τρίμηνο του 2021, με τις πωλήσεις της κορεατικής μάρκας να αυξάνονται κατά 24,5%, έχοντας ως πρωταγωνιστές τα Sportage, Niro και Ceed.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για την Kia από τα πρόσφατα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), που αφορούν το τρίτο τρίμηνο των πωλήσεων στη «Γηραιά Ήπειρο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Στο 4,2% το μερίδιο αγοράς της Kia

Σύμφωνα λοιπόν με τους αριθμούς, η Kia πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς της στην Ευρώπη, στο 4,2% το τρίτο τρίμηνο του 2021. Ο αριθμός αυτός σύμφωνα με τη μάρκα αποτελεί νέο ρεκόρ αγοράς σε σχέση με το προηγούμενο μερίδιο 3,9% που επιτεύχθηκε στο πρώτο εξάμηνο του έτους.
 

+24,5% οι πωλήσεις της Kia

Η αγορά επιβατικών αυτοκινήτων σε ολόκληρη την ΕΕ, της EFTA (Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών) και του Ηνωμένου Βασιλείου αυξήθηκε συνολικά κατά 6,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πωλήσεις της Kia αυξήθηκαν κατά 24,5%, με ετήσιες πωλήσεις 387.716 μονάδων, σε σύγκριση με τις 311.326 για την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
 

Πρώτο το Sportage, ακολουθούν Niro και Ceed

Το Sportage που κατασκευάζεται στην Ευρώπη είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της Kia μέχρι στιγμής φέτος με 88.580 πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Το crossover, Niro είναι το επόμενο best-seller, με 70.537 πωλήσεις. Ακολουθεί το σχεδιασμένο, εξελιγμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη Ceed, το οποίο πούλησε 67.230 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων hatchback, Sportswagon, ProCeed και XCeed.

Limit up για την Kia το τρίτο τρίμηνο του 2021
-Ρεκόρ με 4,2% μερίδιο αγοράς
-Αύξηση πωλήσεων κατά 24,5%
-Πρωταγωνιστές τα Sportage, Niro και η «οικογένεια» Ceed.
Ποιο από τα μοντέλα της Kia προτιμάς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center