Μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση της 991 GT3 RS παρουσίασε η Porsche.

Η νέα 911 RSR θα ακολουθήσει τα βήματα της προηγούμενης.

Υπεύθυνος για την τροφοδοσία είναι μία ενημερωμένη έκδοση του boxer εξακύλινδρου ατμοσφαιρικού κινητήρα της 911.

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 RSR (+vids)

11.160 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση της 991 GT3 RS παρουσίασε η Porsche στο πλαίσιο του Goodwood Festival of Speed, πραγματοποιώντας την πλήρη αποκάλυψη της νέας 911 RSR.


Όπως μπορείτε να καταλάβετε μόνο από τις εικόνες πρόκειται για ένα αγωνιστικό GT αυτοκίνητο, το οποίο δεσμεύεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (WEC) της FIA.
 
Η νέα 911 RSR θα ακολουθήσει τα βήματα της προηγούμενης, που αποκαλύφθηκε το 2013 και ήταν η ναυαρχίδα στα αγωνιστικά αυτοκίνητά της μάρκας για τέσσερα χρόνια μέχρι το 2017. Ωστόσο στην πιο φρέσκια έκδοση έχει δεχτεί τις απαραίτητες βελτιώσεις με στόχο να ξεπεράσει την επιτυχία της προκάτοχού της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών στο WEC, αλλά και να φέρει στο γερμανικό σήμα επιπλέον επιτυχίες.
 
Πριν κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο η 911 RSR έκανε μια πρώτη βόλτα μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του Goodwood Festival of Speed, κάτι το οποίο μπορείτε να δείτε στα δύο βίντεο που παρατίθενται παρακάτω.
 
Πριν από αυτό αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη μάρκα το 95% της επανασχεδιασμένης 911 RSR είναι καινούργια εξαρτήματα, ενώ τα μόνα στοιχεία που δανείζεται από την προηγούμενη είναι οι προβολείς, το σύστημα πέδησης, ο συμπλέκτης, το κάθισμα του οδηγού και τα τμήματα της ανάρτησης.    

Υπεύθυνος για την τροφοδοσία είναι μία ενημερωμένη έκδοση του boxer εξακύλινδρου ατμοσφαιρικού κινητήρα της 911, η χωρητικότητα του οποίου έχει αυξηθεί στα 4,2 λίτρα. Η ισχύς ανέρχεται στους 522 ίππους και μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αγωνιστικού εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων.
 
Η νέα Porsche 911 RSR θα κάνει τα ντεμπούτο της σε επίσημο αγώνα WEC, στο Silverstone την 1η Σεπτεμβρίου 2019.   

 

PEUGEOT NEW EVANS
4green