• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε μία εκδήλωση στη Στοκχόλμη, η Skoda μόλις παρουσίασε το Karoq, το μοντέλο δηλαδή που αντικαθιστά στη γκάμα της το Yeti.

Το μήκος του Karoq είναι στα 4.382 χλστ., το πλάτος στα 1.841 χλστ. και το ύψος στα 1.605 χλστ., ενώ το μεταξόνιο εκτείνεται στα 2.638 χλστ. (στο 4x4 είναι 2.630 χλστ.).

Μπροστά υπάρχουν προαιρετικά full-LED φωτιστικά σώματα, ενώ στάνταρ είναι τα LED πίσω.

Σχεδιαστικά το ταμπλό μοιράζεται σε ένα πλατύ άνω και ένα στενό κάτω μέρος. Υπάρχει LED φωτισμός, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μία από τις δέκα αποχρώσεις του πίνακα οργάνων.

Αυτό είναι το Skoda Karoq

Διαβάστηκε από 4746 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Μετά το Kodiaq, σειρά για τη Skoda έχει το Karoq, το crossover δηλαδή που αντικαθιστά το Yeti, ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ευρύχωρο μικρομεσαίο μοντέλο που έρχεται στο 2ο μισό του έτους να διεκδικήσει τη θέση του σε μια άκρως απαιτητική κατηγορία.

 
Σε μία εκδήλωση στη Στοκχόλμη, η Skoda μόλις παρουσίασε το Karoq, το μοντέλο δηλαδή που αντικαθιστά στη γκάμα της το Yeti. Πρόκειται φυσικά για ένα μικρομεσαίο crossover, κάτι σαν το μικρό αδελφό του Kodiaq, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα των Τσέχων.
 
Η τσέχικη εταιρεία επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασης του μοντέλου, φτιάχνοντας μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι την πρεμιέρα του Karoq στην Στοκχόλμη. Την αποτύπωσε με μια σειρά video με τη διαδρομή ενός καμουφλαρισμένου πρωτότυπου από την Τσεχία στη Σουηδία.
 
Μπροστά υπάρχουν προαιρετικά full-LED φωτιστικά σώματα, ενώ στάνταρ είναι τα LED πίσω. Το μήκος του Karoq είναι στα 4.382 χλστ., το πλάτος στα 1.841 χλστ. και το ύψος στα 1.605 χλστ., ενώ το μεταξόνιο εκτείνεται στα 2.638 χλστ. (στο 4x4 είναι 2.630 χλστ.).
 
Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 521 λίτρων, ενώ αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα φτάνει στα 1.630 λτ. Το προαιρετικό σύστημα VarioFlex επιτρέπει στα πίσω καθίσματα να σύρονται, διαμορφώνοντας το πορτμπαγκάζ από τα 479 ως τα 588 λίτρα. Σημειωτέων πως μιλάμε για τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν δημιουργώντας έναν χώρο φόρτωση 1.810 λίτρων. Σχεδιαστικά το ταμπλό μοιράζεται σε ένα πλατύ άνω και ένα στενό κάτω μέρος. Υπάρχει LED φωτισμός, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μία από τις δέκα αποχρώσεις του πίνακα οργάνων.
 
Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα επιστρέψουμε με περισσότερα στοιχεία, αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες.
 

Tags: SKODA, Karoq
 
  • jimeta

    Καλύτερα να πάρεις αυτό που είναι πιο όμορφο από το tiguan που είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και γλιτώνεις και λεφτά από το όνομα και καλά.Μπράβο στον σχεδιαστή της Skoda.

      5