4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το «αγριεμένο» Audi RS3 σεντάν!

6.952 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Εικόνες που αποκαλύπτουν το επερχόμενο Audi RS3 σεντάν χωρίς ίχνος καμουφλάζ διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.

Το νέο Audi RS3 βρίσκεται προ των πυλών και πλέον έχουμε στην διάθεσή μας εικόνες που διέρρευσαν και ουσιαστικά αποκαλύπτουν το ισχυρό γερμανικό μοντέλο σε έκδοση σεντάν πριν αυτό πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως βλέπουμε το εντυπωσιακό έντονο πράσινο χρώμα που είναι βαμμένο, δίνει την ευκαιρία στην γυαλιστερή μαύρη γρίλια να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της. Από κει και πέρα το μαύρο ταιριάζει επίσης με τα καπάκια των καθρεπτών αλλά και τους τροχούς που συνδυάζουν και στοιχεία χρωμίου. Στο πίσω μέρος, το γυαλιστερό μαύρο μοτίβο μεταφέρεται στον προφυλακτήρα, αλλά και στον διαχύτη που φιλοξενεί τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Τέλος βαμμένη μαύρη είναι και η πολύ λεπτή αεροτομή που έχει εγκατασταθεί στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
 
Πολλές πληροφορίες για το νέο Audi RS3 δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ωστόσο η ισχύς του νέου RS3 θα προέρχεται από τον γνωστό 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων και λέγεται πως θα παραμείνει στα 400 άλογα. Η ροπή του θα αυξηθεί, ενώ το 0-100χλμ./ώρα θα γίνεται κάτω από 4 δευτερόλεπτα. Η μετάδοση του νέου RS3 θα είναι πιθανότατα αυτόματη 7 σχέσεων και φυσικά, θα στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.      
 
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο λέγεται πως θα συμβεί σύντομα, με τις παραγγελίες να ακολουθούν προς τα τέλη του καλοκαιριού. Οι παραδόσεις των αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν πιθανότατα το φθινόπωρο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center