Το γύρο του κόσμου κάνουν οι πατέντες που κατέθεσε η Honda και στις οποίες βλέπουμε τη μορφή που θα έχει το επόμενο Honda Civic hatchback.

Μπορεί το νέο Civic να μοιάζει πιο προσγειωμένο από το πρωτότυπο, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Οι μεγάλοι τροχοί έφυγαν, το ίδιο και τα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και οι ποδιές.

Το νέο Honda Civic αναμένεται να εξοπλίζεται με δύο νέα VTEC turbo σύνολα χωρητικότητας 1,0 και 1,5 λίτρων.

Αυτό είναι το πρωτότυπο Honda Civic Hatchback Concept, η βάση εξέλιξης δηλαδή του μοντέλου παραγωγής. Ενδέχεται με τη μορφή του να μας προϊδεάζει για τις Type S και Type R μελλοντικές εκδόσεις.

Αυτό είναι το νέο Civic;

4.631 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2016

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι πατέντες που κατέθεσε η Honda και στις οποίες βλέπουμε τη μορφή που θα έχει το επόμενο Honda Civic hatchback, το οποίο αναμένεται να λάβει δύο νέα VTEC turbo σύνολα 1,0 και 1,5 λίτρων.

 
Κάτω από το εντυπωσιακό «περιτύλιγμα» του 5θυρου Civic Concept, κρύβεται η έκδοση παραγωγής της επόμενης γενιάς του Honda Civic hatchback. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις εικόνες ευρεσιτεχνίας (πατέντες) που διέρρευσαν στο διαδίκτυο που δείχνουν ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί τη λογική των πρόσφατα λανσαρισμένων εκδόσεων coupe και sedan.

Μπορεί το νέο Civic να μοιάζει πιο προσγειωμένο από το πρωτότυπο, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Οι μεγάλοι τροχοί έφυγαν, το ίδιο και τα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και οι ποδιές. Όμως, από τις πατέντες της Honda που διέρρευσαν βλέπουμε πως οι μεγάλες εισαγωγές αέρα των προφυλακτήρων παρέμειναν.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Μην περιμένετε ούτε γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, αλλά ούτε και κεντρικά τοποθετημένες εξατμίσεις, τουλάχιστον όχι στις βασικές εκδόσεις.

Από την άλλη βέβαια, το πρωτότυπο 5θυρο Civic, ενδέχεται με τη μορφή του να μας προϊδεάζει για τις Type S και Type R μελλοντικές εκδόσεις. Γυρίζοντας, όμως, πάλι στις απλές εκδόσεις του μοντέλου, αυτές αναμένεται να φέρουν δύο νέα VTEC turbo σύνολα χωρητικότητας 1,0 και 1,5 λίτρων.

Tags: HONDA CIVIC
 
  • Βασίλης

    καλό φαίνεται , αλλά πόσο θα κοστίζει? εγώ έχω το civic 1,4 του 2014 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος,ο γιός μου πάντως το καλοβλέπει και περιμένει για να το δεί απο κοντά για να το πάρει.-