Μία νέα πιο ελαφριά έκδοση του Hyundai i30 N θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Όπως ανακοίνωσε η κορεατική μάρκα, η νέα έκδοση θα έχει την ίδια ιπποδύναμη των 275 ίππων.

Oι τροχοί των 19 ιντσών που εμπνέονται από τους μηχανοκίνητους αγώνες.

O υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων θα συνεχίσει να προσφέρει 275 ίππους και ροπή στρέψης 353 Nm.

O Hyundai i30 N Project C θα περιορίζεται αυστηρά σε 600 μονάδες.

Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 N Project C

6.300 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Μία νέα πιο ελαφριά έκδοση του Hyundai i30 N θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία πήρε την ονομασία Project C και πρόκειται να κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων!

Όπως ανακοίνωσε η κορεατική μάρκα, η νέα έκδοση θα έχει την ίδια ιπποδύναμη των 275 ίππων, ωστόσο θα λάβει αρκετές αναβαθμίσεις τόσο στο εξωτερικό, όπου θα υπάρχει πλήθος ανθρακονημάτινων στοιχείων, ενώ ελαφρώς αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό.
 
Μεταξύ των στοιχείων ανθρακονημάτων του i30 N Project C υπολογίζουμε το εμπρόσθιο σπλίτερ, το καπό, την αεροτομή, τις πλαϊνές ποδιές και τον οπίσθιο διαχύτη. Εν τω μεταξύ, οι τροχοί των 19 ιντσών που εμπνέονται από τους μηχανοκίνητους αγώνες, συμβάλουν επίσης στον τελικό βάρος του μοντέλου, το οποίο είναι ελαφρύτερο από το αντίστοιχο μοντέλο μαζικής παραγωγής.
 
Το εσωτερικό διαθέτει ένα τιμόνι καλυμμένο από δέρμα Alcantara με κόκκινα κουμπιά για να επιλέγονται τα οδηγικά modes. Κόκκινης απόχρωσης είναι και οι ζώνες ασφαλείας, ενώ τα μερικός καλυμμένα με Alcantara καθίσματα φέρουν και αυτά με τη σειρά τους κόκκινες ραφές. Ο επιλογέας αλλαγής ταχυτήτων έχει επίσης αλλάξει και τώρα είναι πλήρως μεταλλικός.
 
Όπως προαναφέραμε η ισχύς παραμένει η ίδια με το κανονικό μοντέλο, αυτό σημαίνει πως  ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων θα συνεχίσει να προσφέρει 275 ίππους και ροπή στρέψης 353 Nm.
 
Όσο για το σημείο από το οποίο προέρχεται το όνομα Project C, αυτό συμβαίνει καθώς η εγκατάσταση υψηλών επιδόσεων της Hyundai στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Namyang στην Κορέα, διαθέτει ένα αναπτυξιακό κομμάτι που ονομάζεται «Project C».
 
Τέλος να σημειωθεί πως το Hyundai i30 N Project C θα περιορίζεται αυστηρά σε 600 μονάδες, που θα διατεθούν μόνο σε επιλεγμένες αγορές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto