Ένα νέο μοντέλο crossover είναι έτοιμη να εισάγει η Skoda, το οποίο θα ονομάζεται Kamiq.

H Skoda είχε προγραμματίσει το ντεμπούτο του νέου Skoda Kamiq στο Auto Show του Πεκίνου τον Απρίλιο του 2018.

H ισχύς παράγεται από ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 110 ίππους.

Αυτό είναι το νέο Skoda Kamiq

3.487 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

Ένα νέο μοντέλο crossover είναι έτοιμη να εισάγει η Skoda, το οποίο θα ονομάζεται Kamiq, οι πρώτες εικόνες του οποίου διέρρευσαν. Δείτε περισσότερα.

Αν και η Skoda είχε προγραμματίσει το ντεμπούτο του νέου Skoda Kamiq στο Auto Show του Πεκίνου τον Απρίλιο του 2018, οι εικόνες του νέου crossover διέρρευσαν και μαζί με αυτές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Κίνας, στην αγορά της οποίας θα προσφερθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το μοντέλο έχει μήκος 4,390 χιλιοστά, πλάτος 1,781 και ύψος 1,593 χιλιοστά και τοποθετείται κάτω από την κινεζική έκδοση του Karoq, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την ευρωπαϊκή.
Στην εξωτερική εμφάνιση το νέο Skoda Kamiq μοιάζει πολύ με το Karoq, έχοντας ωστόσο κάποιες μικρές διαφορές στα εμπρόσθια και οπίσθια φωτιστικά σώματα, στους προφυλακτήρες αλλά και στην πίσω πόρτα, ενώ σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιες εικόνες που να το εμφανίζουν.
 
Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως η ισχύς παράγεται από ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 110 ίππους.
 
Τέλος το νέο Skoda Kamiq αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Ιουνίου του 2018 με την τιμή του να κυμαίνεται στα 90.000 γιουάν  (περίπου 11.500 ευρώ).  

DEH PASXA
skoda