Αυτό το Honda Civic είναι «Skyline».

Το αμάξι βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Honda ως ένα Civic.

Oι αναβαθμίσεις έχουν περάσει και στο εσωτερικό.

Αυτό το Honda Civic είναι «Skyline»

2.788 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2018)

Ένα ιδιαίτερο μοντέλο βρίσκεται προς πώληση, το οποίο αν και βγήκε από τη γραμμή παραγωγής ως ένα Honda Civic άρχισε σιγά σιγά να μετατρέπεται σε Nissan Skyline.

Δεν είναι ψέμα αλλά η μία και μόνη αλήθεια! Το αμάξι βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Honda ως ένα Civic, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του θέλησε να το βελτιώσει και να το μετατρέψει σε ένα Nissan Skyline. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κανείς κοιτάξει τα οπίσθια φωτιστικά σώματα τα οποία προέρχονται από το R34, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος οι προβολείς είναι δανεισμένοι από ένα Sylvia.
Ωστόσο αλλαγές δεν έχουν γίνει μόνο στο εξωτερικό μέρος αλλά και στον κινητήρα, καθώς το VTEC μοτέρ που διαθέτει είναι εφοδιασμένο με πληθώρα προϊόντων της AEM και της GReddy, ενώ μέρος των νέων στοιχείων αποτελεί και ένα πιο ενισχυμένο αγωνιστικό σύστημα πέδησης.
 
Από κει και πέρα οι αναβαθμίσεις έχουν περάσει και στο εσωτερικό, μέρος του οποίου είναι ένα νέο τιμόνι και τα καθίσματα Sparco, με το μοντέλο να μη θυμίζει σε τίποτα το αυτοκίνητο που βγήκε από το εργοστάσιο της Honda.
 
Φέροντας ένα μπλε σκούρο χρώμα, το Honda με στοιχεία Nissan βρίσκεται προς πώληση έναντι 8.500 δολαρίων (περίπου 7.300 ευρώ) με την αγγελία πώλησης να αναφέρει πως έχει διανύσει περίπου 105.000 χιλιόμετρα.

Mercedes
moto