Μία νέα βελτιωμένη Porsche 718 δημιούργησε η TechArt, δίνοντας στο μοντέλο περισσότερο ύψος.

Βελτιωμένη Porsche 718 από την TechArt

2.351 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2017)

Μία νέα βελτιωμένη Porsche 718 δημιούργησε η TechArt, δίνοντας στο μοντέλο περισσότερο ύψος.

Εκτός από το νέο κιτ αμαξώματος με ανθρακονήματα, τους νέους τροχούς και το εξατομικευμένο εσωτερικό, η βελτιωτική εταιρεία TechArt αποφάσισε να κάνει ακόμη καλύτερη την Porsche 718 προσφέροντάς της ένα νέο υδραυλικό σύστημα ανάρτησης ρυθμιζόμενο καθ ύψος.
 
Έτσι, το μοντέλο έχει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να περνά με περισσότερη άνεση καθημερινά εμπόδια, όπως ράμπες, σαμαράκια και μεγάλες λακκούβες.
Συγκεκριμένα, το πακέτο το οποίο προσφέρει στο αυτοκίνητο περισσότερη απόσταση από το έδαφος κατά 60 χιλιοστά, περιλαμβάνει δύο σπορ ελατήρια στον μπροστά και στον πίσω άξονα, δύο υδραυλικούς κυλίνδρους και μία υδραυλική μονάδα.
 
Σε ότι αφορά την ισχυροποίηση του κινητήρα, η εταιρεία έχει λανσάρει ένα πακέτο το οποίο προσφέρει 50 επιπλέον άλογα και 60 Nm, με τη συνολική δύναμη του μοντέλου να ανέρχεται στους 400 ίππους και στα 480 Nm ροπής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μια 718 Cayman S, η οποία διαθέτει τόσο το κιτ τροφοδοσίας όσο και υδραυλικό σύστημα ανάρτησης θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Έσσεν.

Δείτε το βίντεο
 

Mercedes
SEAT