• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα ελατήρια της H&R προσφέρουν μείωση της απόστασης από το έδαφος έως και 35 χλστ. βελτιώνοντας την οδηγική του συμπεριφορά.

Το project έχει βασιστεί σε Citroen C3 με τον τρικύλινδρο PureTech κινητήρα απόδοσης 110 ίππων με 17άρες ζάντες για να διασφαλιστεί ότι οι τροχοί θα χωρούν στους θόλους στην χαμηλότερη ρύθμιση.

Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και η επιλογή για «Trak +» αποστάτες τροχών, που μεγαλώνουν την απόσταση των τροχών από το αμάξωμα από 10 έως και 40 χλστ.

Βελτιωμένο Citroen C3

10.134 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2017

Οι πρώτες προτάσεις βελτίωσης για το νέο Citroen C3 είναι γεγονός, έχοντας ως κύριο μέλημα το «στήσιμο» του μικρού γαλλικού. Δείτε το και πείτε μας πως σας φαίνεται.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Η τρίτη γενιά του Citroen C3 έκοψε τους δεσμούς με το παρελθόν, χαράζοντας μια πλήρως διαφορετική σχεδιαστική πορεία, παίρνοντας δάνειο στοιχεία από το C4 Cactus και όχι μόνο. Αρκετούς μήνες μετά το λανσάρισμά της λοιπόν, έρχεται και η πρώτη βελτιωτική πρόταση δια χειρός H&R, η οποία επικεντρώνεται στην ανάρτηση του μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, η H&R σε πρώτο στάδιο διαθέτει ένα νέο κιτ ελατηρίων που συνδυάζεται με τα εργοστασιακά αμορτισέρ του C3, χωρίς να αλλάζει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, προσδίδοντάς του ωστόσο σπορτίφ χαρακτηριστικά στο δρόμο. Αμέσως μετά βρίσκεται η δεύτερη πρόταση της μάρκας βελτιώσεων, με ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος έως και 35 χλστ. Επιπλέον, για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, η H&R διαθέτει και τους «Trak +» αποστάτες τροχών, που μεγαλώνουν την απόσταση των τροχών από το αμάξωμα από 10 έως και 40 χλστ.
 

Περνώντας στο κόστος των βελτιωτικών πακέτων χαμηλώματος της H&R τα ελατήρια κοστίζουν από 209 ευρώ, ενώ οι αποστάτες «Trak +» κυμαίνονται από 43 έως και 104 ευρώ, ανάλογα με το πλάτος τους. Να σημειώσουμε πως το βελτιωτικό project έχει γίνει παίρνοντας ως βάση τις προαιρετικές 17άρες ζάντες της Citroen, ώστε να βεβαιωθεί ότι χωρούν ακριβώς στους τροχούς, ακόμη και στη χαμηλότερη ρύθμιση της ανάρτησης.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το Citroen C3 τάραξε τα νερά, με την τολμηρή και ιδιαίτερη σχεδίαση του. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέσπασε δύο βραβεία στο Best Car 2017, στο οποίο μεταξύ άλλων χρίστηκε ως το «Best Value for Money» μοντέλο της χρονιάς, κερδίζοντας παράλληλα την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη με σχεδόν 3.000 ψήφους, από τις 40.000 του συνόλου.

39 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3