Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με περαιτέρω αναβαθμίσεις στο μοτέρ.

Το πακέτο αυτό αποτελείται από 17 νέα ανθρακονημάτινα μέρη.

Το πακέτο αυτό αποτελείται από 17 νέα ανθρακονημάτινα μέρη.

Βελτιωτικό πακέτο για Maserati Levante

2.547 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

To δικό της βελτιωτικό πακέτο Shtorm παρουσίασε η Larte Design για την υπερπολυτελή Maserati Levante. Δείτε τι προσφέρει το πακέτο.

To δικό της βελτιωτικό πακέτο για την Maserati Levante παρουσίασε ο οίκος Larte Design με την ονομασία Shtorm, προσφέροντας στο μοντέλο αναβαθμισμένη εμφάνιση με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Το πακέτο αυτό αποτελείται από 17 νέα ανθρακονημάτινα μέρη στον μπροστινό προφυλακτήρα, στον πίσω διαχύτη, στα εμπρός φτερά και στους θόλους, στις θήκες των καθρεπτών και πάνω στο καπό. Σε αντίθεση με το προηγούμενο kit, ο οίκος αναφέρει ότι πλέον τα καινούρια μέρη είναι πιο ευδιάκριτα ενώ οι αλουμινένιες απολήξεις της εξάτμισης είναι αυτήν την φορά πλήρως ενσωματωμένες στον πίσω διαχύτη.
 
Όσον αφορά τις επιδόσεις, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με περαιτέρω αναβαθμίσεις στο μοτέρ. Αρα, κάτω από το καπό βρίσκεται πιθανότατα ο twin-turbo V6 απόδοσης 430 ίππων που δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να φτάνει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε 5,2 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 264 χλμ./ώρα.

Για όσους πάντως ενδιαφέρονται για μια ακόμη πιο ισχυρή Levante, η Maserati πρόσφατα αποκάλυψε την έκδοση Trofeo που έχει συνολική ιπποδύναμη 590 ίππους μαζί με 730 Νm ροπής με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 300 χλμ./ώρα.
 

SPRING SEAT
NISSAN