Σε «άρμα» μετατράπηκε μία Bentley Continental GT.

Δεν πρόκειται για κάποιο εργοστασιακό μοντέλο της μάρκας, αλλά για ένα εντυπωσιακό και ευχάριστο έργο.

Bentley έγινε άρμα (+vid)

1.946 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2019)

Σε «άρμα» μετατράπηκε μία Bentley Continental GT, η οποία έλαβε πραγματικές ερπύστριες στα πλάγια, αλλάζοντας έτσι μορφή και… χαρακτήρα.

Όπως καταλαβαίνεται δεν πρόκειται για κάποιο εργοστασιακό μοντέλο της μάρκας, αλλά για ένα εντυπωσιακό και ευχάριστο έργο, προερχόμενο από μία ομάδα ανθρώπων από τη Ρωσία, η οποία παρουσίασε το Bentley Ultratank.
 
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι υπεύθυνοι του έργου πήραν στα χέρια τους μία Bentley Continental GT πρώτης γενιάς και αφού αφαίρεσαν τους τροχούς και τους άξονες, εγκατέστησαν στη θέση τους ερπύστριες. Για να ολοκληρωθεί η μετατροπή πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές οι οποίες χρειάζονται μέρες για να ειπωθούν, όμως η αλήθεια είναι πως δεν συγκεντρώνουν και τόσο ενδιαφέρον σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα.
Ωστόσο να σημειώσουμε πως ένα αρκετά μεγάλο μέρος των πάνελ αφαιρέθηκαν για να χωρέσουν οι ερπύστριες, αλλά δε συνέβη το ίδιο με τον κινητήρα. Ο εργοστασιακός W12 6.0 λίτρων κινητήρας της Bentley παρέμεινε σταθερός στη θέση του, αφού όπως φαίνεται κρίθηκε ο κατάλληλος για να αποτελέσει την «καρδιά» του Bentley Ultratank.

Δείτε το Bentley Ultratank σε δράση. 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda