Best Car 2023 - Το καλύτερο στα φρένα: Kia Sportage

Best Car 2023 - Το καλύτερο στα φρένα: Kia Sportage

213.088 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2023)

Οκ, λίγο πολύ όλοι μας ενθουσιαζόμαστε με τις επιδόσεις επιτάχυνσης, καθώς εκτός από… κέφια, προσφέρουν και ασφάλεια στις προσπεράσεις. Όταν μιλάμε όμως για ασφάλεια το πρώτο που μας έρχεται στο νου είναι το φρενάρισμα. Και ποιο μοντέλο εντυπωσίασε με την επίδοσή του στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center; Το Kia Sportage, που όλη του η νέα γενιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρενάρισμα: 100-0 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 34 μέτρα!

Το Kia Sportage με τη νέα του γενιά έφερε έναν ιδιαίτερα hi-tech αέρα, με νέους κινητήρες, νέα σχεδίαση και νέες τεχνολογίες στην καμπίνα. Όταν όμως μπήκαμε να το οδηγήσουμε είδαμε ότι και τα φρένα του είναι ιδιαίτερα αποδοτικά, κάτι που φάνηκε και στις μετρήσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα, στην αυτόματη & 2κίνητη έκδοση με τον ήπια υβριδικό 1.600άρη κινητήρα των 180 ίππων, πέτυχε την κορυφαία επίδοση φρεναρίσματος για mainstream μοντέλο (μόνο sport & supercar κατασκευές όπως το GT-R έχουν πετύχει καλύτερη επίδοση). Ακινητοποιήθηκε από τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 33,9 μέτρα, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοικτό!
 
Διαβάστε εδώ με 1 κλικ όλα τα άρθρα για τo Kia Sportage, βρείτε τιμές, εξοπλισμό και τις τελευταίες ειδήσεις για το μικρομεσαίο SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL