Βραβείο «Καλύτερου Εργοδότη» πήρε η Ferrari για 5η συνεχόμενη χρονιά

Βραβείο «Καλύτερου Εργοδότη» πήρε η Ferrari για 5η συνεχόμενη χρονιά

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2024)

- Πήρε το βραβείο από το ινστιτούτο Top Employers
- H Ferrari ξεχώρισε με τις πρωτοβουλίες για την ισότητα των δύο φύλων
- Διάκριση και για SEAT, Volkswagen, Renault, Ford και άλλων

Πήρε το βραβείο από το ινστιτούτο Top Employers

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ferrari παίρνει πιστοποίηση «Καλύτερου Εργοδότη» στην Ιταλία από το Ινστιτούτο «Top Employers». Το ινστιτούτο αναγνωρίζει εταιρίες ανά τον κόσμο που ξεχωρίζουν με τις πολιτικές και τις στρατηγικές τους στον τομέα του ανθρωπίνου δυναμικού. Συνολικά 2.300 οργανισμοί σε 121 χώρες έχουν λάβει την σφραγίδα του «Καλύτερου Εργοδότη» για τον θετικό τους αντίκτυπο στις ζωές 12 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως.

H Ferrari ξεχώρισε με τις πρωτοβουλίες για την ισότητα των δύο φύλων

Η ομάδα του Top Employers, ανέλυσε πάνω από 350 πρακτικές που συμβάλλουν στην βελτίωση του εργασιακού χώρου της Ferrari για να της απονείμει τον τίτλο. Η Top Employers ξεχώρισε τις πρωτοβουλίες της ιταλικής μάρκας στην ενίσχυση της ισότητας των φύλων και στην παροχή υποστήριξης σε γονείς. Το βραβείο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη δέσμευση της Ferrari για τη φροντίδα των ανθρώπων της και την παροχή ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος. 

Διάκριση και για SEAT, Volkswagen, Renault, Ford και άλλων

Στα βραβεία του 2023 συγκαταλέγονται επίσης και άλλες μάρκες αυτοκινήτων: Η BMW, η SEAT και η CUPRA, η Volkswagen και η Volkswagen της Αμερικής, ο όμιλος Renault, η αντιπροσωπεία της Skoda στην Ινδία, η Ford στην Βραζιλία και άλλων. Η εταιρία ελαστικών Bridgestone, έλαβε κι αυτή αναγνώριση με την σφραγίδα του «Καλύτερου Εργοδότη».  

peugeot
test center