Τα Abarth 595 και 124 Spider κέρδισαν την πρώτη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία για το ντιζάιν τους.

Βράβευση για την Abarth

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Η Abarth απέσπασε δύο βραβεία για την σχεδίαση των 595 και 124 Spider επί γερμανικού εδάφους, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού Auto Bild.

Διπλή βράβευση για τον ιταλικό «σκορπιό» στη Γερμανία με τα Abarth 595 και 124 Spider να κερδίζουν την πρωτιά στον τομέα της σχεδίασης, στα πλαίσια της ψηφοφορίας για τα βραβεία «Best brands of 2017/2018». Πιο συγκεκριμένα, οι αναγνώστες του περιοδικού Auto Bild ψήφισαν και ανέδειξαν ως τα καλύτερα σε ντιζάιν αυτοκίνητα  τα μοντέλα της Abarth σε δύο κατηγορίες: «Πολύ μικρά αυτοκίνητα» και «Κάμπριο με τιμή έως και 50.000 ευρώ».
 

Πέραν αυτών, η Abarth κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα και σε δύο ακόμη κατηγορίες που δεν αφορούν στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά εκείνο των επιδόσεων και ειδικότερα στις κατηγορίες «Sports Car» και των «Sports Engines». Με αυτό τον τρόπο επισφραγίζεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, η υπεροχή της μάρκας τόσο στον τομέα της εμφάνισης, όσο και στο κομμάτι των σπορ επιδόσεων.

Τέλος, σημειώνεται πως στα βραβεία του γερμανικού Μέσου συμμετείχαν με την ψήφο τους περίπου 70.000 εκλέκτορες. ενώ υποψήφιες ήταν 38 μάρκες σε 14 κατηγορίες. 

citroen
KIA