3 φωτογραφίες »

Το crossover ID.4 της Volkswagen συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Βρέθηκε στο δρόμο το VW ID.4 (+vid)

2.001 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2020)

Το crossover ID.4 της Volkswagen συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ένα κατασκοπευτικό βίντεο βρήκε το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σταματημένο στην κίνηση.


Αν και το μοντέλο στο κατασκοπευτικό βίντεο είναι καμουφλαρισμένο και δεν μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μερικές αποκαλυπτικές εικόνες νωρίτερα αυτό το μήνα που μας κάνουν σοφότερους σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει.
 
Σύμφωνα με αυτές το ID.4 θα έχει μια στρογγυλεμένη εμπρόσθια όψη, όπου το μεγαλύτερο μέρος θα είναι κλειστό. Η μάσκα θα πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς, ενώ το μοντέλο θα διαθέτει επίσης έναν μαζικό μπροστινό προφυλακτήρα με πλαστική επένδυση και προεξέχοντες αεραγωγούς στα δύο άκρα του. Προχωρώντας πιο πίσω, το crossover έχει ενισχύσει τα φτερά με μαύρα προστατευτικά, ενώ αλλά σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνουν την κεκλιμένη οροφή, την αεροτομή τοποθετημένη στην πίσω πόρτα και τα τρισδιάστατα πίσω φώτα τα οποία συνδέονται με μια λεπτή LED λωρίδα.
 
Η Volkswagen δεν έχει πει πολλά για τις προδιαγραφές απόδοσης, αλλά η φημολογία αναφέρει πως το μοντέλο θα πατήσει στην πλατφόρμα MEB και αρχικά θα λανσαριστεί με πίσω κίνηση. Αργότερα αναμένεται να υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση, όντας η ισχυρότερη αφού θα τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ.   
 
Το επερχόμενο χωρίς ρύπους μοντέλο θα έχει αυτονομία κίνησης έως και 500 χιλιόμετρα, ενώ αναφορικά με την ισχύ προηγούμενες αναφορές ξένων μέσων κάνουν λόγο για 204 ίππους και 310 Nm ροπής στην πισωκίνητη έκδοση και 306 άλογα και 450 Nm ροπής στην τετρακίνητη.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ID.4 θα είναι ένα παγκόσμιο όχημα που με το ευρωπαϊκό ντεμπούτο να έχει προγραμματιστεί μέσα στο 2020.

AUTOFIT PASXA
skoda