• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο περίπτερο της Kia στη Γενεύη θα βρεθεί το Cee`d GT Line, μία έκδοση που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στα «κανονικά» μοντέλα της γκάμας και το κορυφαίο GT.

Στη γκάμα του Cee`d GT Line θα τοποθετηθεί και ο νέος 3κύλινδρος turbo κινητήρας του 1,0 λίτρου, που θα δούμε και στο νέο Hyundai i20. Το εν λόγω μοτέρ έχει ισχύ 120 ίππων και ροπή 172 Nm.

Στην έκδοση 1.6 CRDi των 133 ίππων, το Cee`d GT Line θα διατίθεται και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο ανανεωμένο Hyundai i30.

Το Cee`d GT Line έρχεται με νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, φώτα ημέρας LED σχήματος κύβου πάγου, πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, διπλή απόληξη εξάτμισης, GT πλευρικά μαρσπιέ και πίσω φώτα LED.

Cee`d 1,0 Turbo 120 HP

10.374 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2015

Λανσάροντας την έκδοση GT Line και τοποθετώντας την κάτω από την κορυφαία GT των 204 ίππων, η Kia εξοπλίζει το Cee`d με τον 1.000ρη turbo κινητήρα των 120 ίππων, αλλά και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

 
Στο περίπτερο της Kia στη Γενεύη θα βρεθεί το Cee`d GT Line, μία έκδοση που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στα «κανονικά» μοντέλα της γκάμας και το κορυφαίο GT. Απευθύνεται σε αυτούς που τους αρέσει το στιλ της GT εκδοχής με το 1,6 turbo μοτέρ των 204 ίππων, αλλά δεν θέλουν να επωμιστούν το κόστος αγοράς και χρήσης ενός τέτοιου οχήματος.

Αντιθέτως, το Cee`d GT Line θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις αμαξώματος hatchback, coupe και wagon, ενώ θα εξοπλίζεται με τους «κανονικούς» κινητήρες της γκάμας. Με μια σημαντική, όμως, προσθήκη, αυτή του νέου 3κύλινδρου turbo συνόλου του 1,0 λίτρου, που θα δούμε και στο νέο Hyundai i20. Το εν λόγω μοτέρ έχει ισχύ 120 ίππων και ροπή 172 Nm.

Επιπλέον, η Kia αναβάθμισε το σύνολο πετρελαίου 1.6 CRDi για το νέο GT Line, ανεβάζοντας την απόδοσή του από τους 128 ίππους και τα 265 Nm, στους 133 ίππους και τα 285 Nm. Σε αυτήν την έκδοση, το κορεάτικο μικρομεσαίο θα διατίθεται και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο ανανεωμένο Hyundai i30. Υπόσχεται γρηγορότερες αλλαγές, χαμηλότερη κατανάλωση στη χειροκίνητη λειτουργία και ομαλότητα στο αυτόματο mode.

Σε ό,τι αφορά στην αισθητική, το Cee`d GT Line έρχεται με νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, φώτα ημέρας LED σχήματος κύβου πάγου, πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, διπλή απόληξη εξάτμισης, GT πλευρικά μαρσπιέ και πίσω φώτα LED. Εικόνες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά η Kia αναφέρει πως υπάρχουν νέες εξώραφες ταπετσαρίες, λογότυπα GT Line, δερμάτινο τιμόνι από το «κανονικό» GT, μαύρες γυαλιστερές «πινελιές» στο διάκοσμο και πεντάλ αλουμινίου. Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί περίγραμμα χρωμίου στους αεραγωγούς και στους διακόπτες για τα παράθυρα, φωτισμός στις θύρες USB & AUX, αλλά και ένα νέο αλουμινένιο κουμπί start/stop. 

Το νέο Kia Cee`d GT Line θα βρεθεί στους εμπόρους της φίρμας στο τέλος του χρόνου.