Η Citroen φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα

3.205 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε η Citroen και λανσάρει το προωθητικό πακέτο «Christmas Comfort Days» με ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα και τιμές. Μάθετε μέχρι πότε ισχύει.

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή ευχών. Η Citroen μας βάζει στο κλίμα των εορταστικών ημερών, με τις “Christmas Comfort Days” και επιτυγχάνει μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η Citroen συνδυάζει με αυτή την ενέργεια τη φιλοσοφία της άνεσης των επιβατών που διέπει τη μάρκα, με την ασύγκριτη άνεση απόκτησης ενός νέου μοντέλου σε ειδικές τιμές, με 36 άτοκες δόσεις και 5 χρόνια εγγύηση.
 

Η πλήρης γκάμα των καινούργιων μοντέλων της γαλλικής φίρμας είναι άμεσα διαθέσιμη με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2 και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, που υπόσχεται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroen, καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των καταναλωτών για ασύγκριτη ηρεμία και αξιοπιστία.

Τώρα, όλοι μπορούν να μπουν πιο νωρίς στο πνεύμα των άνετων εορτών, στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroen ή στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
15.3 Toyota 1million