Citroen C3: Το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι εταιρείες στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3: Το αυτοκίνητο που λατρεύουν οι εταιρείες στην Ελλάδα

6.774 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Η πρόταση της Citroen στην κατηγορία των μικρών συνεχίζει την επιτυχημένη της εμπορική πορεία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα, τουλάχιστον κατά τους 5 πρώτους μήνες του 2022.

Το best seller της ελληνικής αγοράς στα εταιρικά για το 2022

Τους πρώτους πέντε μήνες του 2022 οι συνολικές πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 44.000, με περίπου τις μισές από αυτές να γίνονται από εταιρείες. Ενώ το Toyota Yaris είναι το ελληνικό best seller στις συνολικές πωλήσεις αλλά στην λιανική αγορά, ένα άλλο μοντέλο είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι άλλο από το Citroen C3, το οποίο, για να μιλήσουμε με αριθμούς, έχει ήδη σημειώσει 1.175 πωλήσεις, αφήνοντας το Opel Corsa στην δεύτερη θέση με 1.132 αυτοκίνητα και το Yaris στην τρίτη με 1.042.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το Citroen C3 σηματοδότησε μία καινούργια εποχή για την γαλλική μάρκα. Υιοθετώντας την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Citroen το ανανεωμένο δημοφιλές μικρό συνεχίζει την πορεία του στην ελληνική αγορά σε πλήθος κινητήρων και εξοπλιστικών εκδόσεων, εντυπωσιάζοντας με τον δυναμικό και εκφραστικό σχεδιασμό του. Πάμε να δούμε τις εκδόσεις με τις οποίες προσφέρεται στην χώρα μας και τον αναλυτικό του τιμοκατάλογο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρες: Σε βενζίνη και diesel από 83 έως 110 άλογα

Το Citroen C3 εφοδιάζεται με τους σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες 1,2 PureTech και 1,5 BlueHDi για οικονομική κατανάλωση, ηρεμία στην οδήγηση και κορυφαίες επιδόσεις. Ο βενζινοκινητήρας του γαλλικού μικρού διατίθεται σε έκδοση 83 (από 16.800 ευρώ) και 110 ίππων (από 19.000 ευρώ), ενώ η diesel επιλογή (από 19.990 ευρώ) σε 100 άλογα, με την τελευταία να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Ειδικά στην βενζινοκίνητη έκδοση των 110 ίππων πέραν του 5τάχυτου χειροκίνητου προσφέρεται και η δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων EAT6 με τιμή από 21.100 ευρώ. 

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις του Citroen C3

Πέντε είναι οι εξοπλιστικές εκδόσεις στις οποίες προσφέρεται το γαλλικό μικρό, με τη βασική να χαρακτηρίζεται πλούσια και τις υπόλοιπες να προσθέτουν ακόμα περισσότερα στοιχεία άνεσης για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω. Παράλληλα η Citroen προσφέρει και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για να διαμορφώσει το μοντέλου όσο πιο ξεχωριστό επιθυμεί. Μιλώντας για τις εξοπλιστικές εκδόσεις αυτές είναι κατά σειρά οι Flair, Feel, Shine, Saint James και Exclusive.

Το best seller της ελληνικής αγοράς στα εταιρικά για το 2022
- Σε βενζίνη και diesel από 83 έως 110 άλογα
- Γεμάτες γούστο και μοναδικές επιλογές οι εκδόσεις του
- Από 16.800€ στη βενζίνη, από 19.900€ στο diesel
Γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο δημοφιλές ως εταιρικό; Ποια είναι τα ατού του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
4green