6 φωτογραφίες »

Στα ίδια λεφτά: Χώροι Kuga, άνεση C5 Aircross ή το hi-tech Tucson;

37.121 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2021)

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Κλείστε το test-drive σας

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Το άρτι αφιχθέν ήπια υβριδικό βενζινοκίνητο Hyundai Tucson αντιμετωπίζει το Citroen C5 Aircross και το Ford Kuga με φόντο τις πληθωρικές διαστάσεις, την «άπλα» της καμπίνας, το high-tech χαρακτήρα και την, γύρω από τα 25 χιλιάρικα, τιμή.

Το νέο Ford Kuga είναι το μεγαλύτερο μικρομεσαίο οικογενειακό SUV κάτι που εξαργυρώνεται σε πλούσιους χώρους, πρακτικότητα και επιβλητική εικόνα. Ανάλογα στοιχεία συναντάμε τόσο στο 4,5 μέτρων Citroen C5 Aircross, όσο και στο ισόμηκες ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson, το οποίο μάλιστα είναι και ήπια υβριδικό από τη βασική έκδοση βενζίνης. Όλα αυτά διαμορφώνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση.
 
Εμφάνιση: Εντυπωσιακό το Tucson, κομψό το C5 Aircross, δυναμικό το Kuga
Χωρίς δεύτερη σκέψη, το πιο εντυπωσιακό από τα τρία μοντέλα είναι το Hyundai Tucson κυρίως χάρη στη μάσκα και τα LED φώτα που ενσωματώνονται σε αυτή και τα οποία όταν είναι σβηστά δείχνουν σαν κομμάτι των μοτίβων της. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αιχμηρές γραμμές του αμαξώματος, το Tucson καταφέρνει να ξεχωρίζει. Από την άλλη, το επιβλητικό Citroen C5 Aircross δείχνει ένα εκλεπτυσμένο στυλ , που μάλιστα συνδυάζεται με μια μεγάλη απόσταση από το έδαφος (σ.σ. κορυφαία στην κατηγορία του), τη στιγμή που το Ford Kuga αν και έχασε το SUV «ανάστημα» αποκτώντας πιο crossover αναλογίες και ολίγον Porsche look μπροστά, διαθέτει τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεχωρίσει.

Value For Money: Φθηνότερο το C5 Aircross, 8 χρόνια εγγύηση το Kuga, χωρίς όριο χλμ. το Tucson
Με 24.500 ευρώ, το C5 Aircross αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή χωρίς εκπτώσεις στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, που είναι πλήρης στη βασική έκδοση Inspire. Όπως και στο Ford Kuga, το οποίο ξεπερνάει ελάχιστα τα 25 χιλιάρικα και δε του λείπει τίποτα από τη βασική έκδοση Trend. Με 25.490 ευρώ το Tucson στην έκδοση των 150 ίππων είναι το πιο ακριβό, αλλά και το μόνο με στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρικό αερόσακο ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα. Επίσης η εγγύησή του είναι, όπως και στο C5 Aircross, 5ετής χωρίς όμως όριο χιλιομέτρων!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε