Citroen Reverse Sales: Προνομιακή χρηματοδότηση & 5 χρόνια εγγύηση

4.934 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Η Citroen πήρε αφορμή από την είσοδο του καλοκαιριού και έφερε στο προσκήνιο το πρόγραμμα Reverse Sales, με προνομιακή χρηματοδότηση και 5ετή εγγύηση.

Το πρόγραμμα «Citroën Reverse Sales» δίνει σε όλους τη δυνατότητα να πουλήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργο Citroen C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus και το νεότερο C5 Aircross με προνομιακή χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση.

Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης και τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας καλύπτει όλες τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.
 
 
Έχοντας ήδη προσφέρει ευνοϊκούς και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroën ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια «Citroën Reverse Sales». Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή... Reverse Sales.

Επισκεφτείτε κι εσείς ένα κατάστημα του δικτύου CITROËN με το παλιό σας αυτοκίνητο για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή ανταλλαγή και να φύγετε με το CITROËN που σας ταιριάζει.

Η γκάμα των καινούργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. Κάντε ένα Citroën δικό σας στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën, έως τις 30 Ιουνίου.

AUTOFIT PASXA
4green