To 2013 είχε ανακοινωθεί από την Callaway η δημιουργία μιας shooting brake έκδοσης της Corvette. Σήμερα η C7 Corvette AeroWagen αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Εθνικό Μουσείο της Corvette στο Κεντάκι των ΗΠΑ στις 27 Απριλίου.
Πριν την παρουσίασή της όμως, βρέθηκε να δοκιμάζεται σε πίστα στην Καλιφόρνια και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, βλέπουμε μια κόκκινη Corvette με φαρδεμένο πίσω μέρος, νέες ζάντες και νέα σήματα.
Για την μετατροπή της Corvette από coupe σε wagon χρειάστηκε να επιμηκυνθεί η γραμμή της οροφής και σχεδόν να ενώνεται με την ουρά του αυτοκινήτου, μικραίνοντας κατά πολύ το πίσω τζάμι που τώρα βρίσκεται σε κάθετη θέση. Τα νέα λογότυπα της AeroWagen και νέες ζάντες έρχονται να προστεθούν στις αλλαγές, χωρίς ακόμα να χει γίνει λόγος για μηχανική αναβάθμιση του αυτοκινήτου μέσα στο πακέτο.
Το κόστος της μετατροπής ξεκινά από 14,990 δολάρια ενώ το πακέτο είναι φτιαγμένο σε μορφή κιτ για να μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο και μετά την αγορά του. Εάν ο ιδιοκτήτης θέλει η προσθήκη να είναι στο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο θα χρειαστεί να πληρώσει άλλες 2,980 δολάρια ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμα αναβαθμίσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα δείχνει σαν εργοστασιακό, ενώ το μόνο πρακτικό όφελος της μετατροπής είναι ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Ο χρόνος τοποθέτηση είναι μόλις λίγες ώρες και η μετατροπή είναι πλήρως αναστρέψιμη εάν ο ιδιοκτήτης θελήσει να επαναφέρει το όχημά του στην αρχική του μορφή.