Με 1.600 χλμ στο οδόμετρο, ο Jim Κevan θα απόκομίσει μια περιουσία αν αποφασίσει να την πουλήσει.

O Kevan τελικά πείστηκε από τον πωλητή, αγόρασε το αυτοκίνητο αλλά όταν προσπάθησε να αγοράσει και την ασφάλεια, το ποσό ήταν υπερβολικά μεγάλο.

«Δεν το διακινδύνευα να την οδηγήσω χωρίς ασφάλεια και έτσι αν και με πονούσε, την άφησα στο γκαράζ».

Corvette «αράχνιαζε» για 45 χρόνια

8.033 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Μια πολύ παράξενη ιστορία ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας με έναν ιδιοκτήτη που άφησε εν γνώσει του επί 45 χρόνια την Corvette του στο γκαράζ να σαπίζει για τον πιο απλό λόγο. Διαβάστε την ιστορία.

Μια φοβερή ιστορία δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο περιοδικό Hot Rod για έναν ιδιοκτήτη που άφησε μια Chevrolet Corvette του 1972 να «αραχνιάζει» στο γκαράζ του για σχεδόν 45 χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 1972, ο 22χρονος τότε Jim Kevan πήγε στην αντιπροσωπεία της Chevrolet για να παραγγείλει μια Corvette ZR1, ωστόσο πάρα το γεγονός ότι είχε το ποσό για να την αγοράσει, ένας από τους πωλητές εκεί κατάφερε να τον πείσει ότι λόγω της μεγάλης ιπποδύναμης της ZR1, θα ήταν πιο σωστό να επενδύσει τα χρήματα του σε μια καινούρια 454 Corvette.

O Kevan τελικά πείστηκε από τον πωλητή, αγόρασε το αυτοκίνητο αλλά όταν προσπάθησε να αγοράσει και την ασφάλεια, το ποσό ήταν υπερβολικά μεγάλο (1.200 δολάρια), την στιγμή που το αυτοκίνητο του κόστισε τότε 6.200 δολάρια. Έτσι, σαν αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο έμεινε στο γκαράζ.
 
Ο Kevan δήλωσε:« Oι φίλοι μου με ρωτούσαν πως γίνεται να έχω μια ολοκαίνουρια Corvette στο γκαράζ και να μην την οδηγάω. Απαντούσα ότι δεν είχα επιλογή γιατί το κόστος ήταν μεγάλο και εγώ προσπαθούσα να αγοράσω ένα σπίτι και ήμουν έτοιμος να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Δεν το διακινδύνευα να την οδηγήσω χωρίς ασφάλεια και έτσι αν και με πονούσε, την άφησα στο γκαράζ».

Με 1.600 χλμ στο οδόμετρο, ο Jim Κevan θα απόκομίσει μια περιουσία αν αποφασίσει να την πουλήσει.

PEUGEOT NEW EVANS
4green