• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε πως η έκδοση παραγωγής του μικρού SUV της θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα από τον προσεχή Δεκέμβριο.

Παρόλο που το C3-XR αποτελεί την εκδοχή της Citroen στο επιτυχημένο εμπορικά «αδελφό» Peugeot 2008, η φίρμα δεν κάνει λόγο προς το παρόν για τη διάθεσή του σε άλλες αγορές, πλην της κινέζικης.

Το C3-XR θα πωλείται στην Κίνα με ένα 1.600άρι turbo μοτέρ βενζίνης, απόδοσης 160 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Crossover έκδοση του Citroen C3

Διαβάστηκε από 6168 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2014

Παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής του Citroen C3-XR, το οποίο αποτελεί «αδελφό» μοντέλο του Peugeot 2008. Η διάθεσή του στην Κίνα, όπου και θα φτιάχνεται, ξεκινάει τον Δεκέμβριο, χωρίς ακόμα να ξέρουμε αν θα εξαχθεί.

 
Μόλις λίγους μήνες πριν, στην έκθεση του Πεκίνου, η Citroen είχε παρουσιάσει το C3-XR Concept. Πλέον, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε πως η έκδοση παραγωγής του μικρού SUV της θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα από τον προσεχή Δεκέμβριο. Παρόλο που το C3-XR αποτελεί την εκδοχή της Citroen στο επιτυχημένο εμπορικά «αδελφό» Peugeot 2008, η φίρμα δεν κάνει λόγο προς το παρόν για τη διάθεσή του σε άλλες αγορές, πλην της κινέζικης, καθώς θα κατασκευάζεται εκεί από τον τοπικό συνεργάτη της DongFeng Motor Group.

Λίγες μόνο είναι οι αλλαγές του μοντέλου παραγωγής σε σχέση με το πρωτότυπο και αφορούν στην τοποθέτηση λιγότερο «φανταχτερών» φωτιστικών σωμάτων, ενώ έχει αλλάξει και η σχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα και των απολήξεων της εξάτμισης.

Το C3-XR θα πωλείται στην Κίνα με ένα 1.600άρι turbo μοτέρ βενζίνης, απόδοσης 160 ίππων, το οποίο διαθέτει σύστημα Stop&Start, ενώ συνεργάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.