• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα επόμενα Opel Zafira (φωτό) και Meriva θα φτιαχτούν από κοινού με τον Όμιλο PSA και θα διαθέτουν crossover λογική.

Crossover τα επόμενα Opel Zafira & Meriva

3.981 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2014

Σε δύο χρόνια από τώρα, η Opel σε συνεργασία με τον Όμιλο PSA, θα λανσάρει τις νέες εκδοχές των Zafira και Meriva, οι οποίες θα μοιάζουν περισσότερο με crossover, ενώ αργότερα θα παρουσιάσει και ένα μεγάλο SUV.

 
Η Opel φαίνεται πως ζήλεψε τη Renault που μετέτρεψε τη νέα γενιά του Espace σε κάτι που μοιάζει με crossover και οι άνθρωποί της σκέφτονται να κάνουν το ίδιο με τις νέες εκδοχές των Zafira και Meriva. Ο Opel CEO, κος Karl-Thomas Neumann, μάλιστα έχει ήδη ανακοινώσει πως οι πελάτες επιθυμούν πλέον το «SUV look» και αυτός είναι ο λόγος που τα Zafira και Meriva θα κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, όταν θα λανσαριστούν στα τέλη του 2016.

Αμφότερα τα μοντέλα θα εξελιχθούν από κοινού με τον Όμιλο PSA Peugeot Citroen, με τις γαλλικές εκδοχές των εν λόγω MPV να φέρουν σημαντικά διαφοροποιημένη αισθητική. Η γκάμα των κινητήρων της αναμένεται να περιλαμβάνει οικονομικά turbo σύνολα τριών και τεσσάρων κυλίνδρων.

Επιπλέον, στην Opel φέρονται να δουλεύουν πάνω σε ένα μεγάλο SUV μοντέλο, το οποίο θα αντλήσει τη σχεδιαστική του έμπνευση από το Monza concept. Η SUV ναυαρχίδα της Opel αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το αργότερο μέχρι το 2018.