Το εσωτερικό του DS 4 διακρίνεται για την πολύ υψηλή απτή ποιότητα του, με διάφορες λεπτομέριες χρωμίου να οξύνουν το αίσθημα της πολυτέλειας.

Το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6 συνδυάζεται ικανοποιητικά με τον κινητήρα, το οποίο διακρίνεται για την πολιτισμένη και ομαλή λειτουργία του, ενώ διαθέτει και δύο επιπλέον προγράμματα λειτουργίας Sport και Winter.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 359 λίτρων, νούμερο που θεωρείται ικανοποιητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όπως άλλωστε ικανοποιητικός είναι και ο χώρος για τους επιβάτες του DS 4.

Εσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικό και πλήρες

34.325 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2018)

Στο εσωτερικό του DS4 ο διάκοσμος προέρχεται από τη C4, ωστόσο έχει αναβαθμιστεί η αίσθηση πολυτέλειας και η ποιότητα των υλικών. Στην αφή γίνεται άμεσα αντιληπτή η επιλογή καλύτερων υλικών στο ταμπλό και στις πόρτες. Το «παρών» δίνουν και λεπτομέρειες από χρώμιο, στους αεραγωγούς, τον πίνακα οργάνων, τα πλαϊνά των θυρών, αλλά και τον επιλογέα ταχυτήτων αναβαθμίζοντας το οπτικό αποτέλεσμα.

Φυσικά κυρίαρχο στοιχείο στο κέντρο του ταμπλό είναι η οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων με στάνταρ Navi, που προσφέρει ακόμη περισσότερη συνδεσιμότητα, ενώ στοιχεία όπως το κουμπί για την εκκίνηση του κινητήρα αντί της μίζας ή το ηλεκτρικό χειρόφρενο τονίζουν τον high-tech χαρακτήρα του μοντέλου.

Όσον αφορά στους χώρους τέσσερις ενήλικοι θα βολευτούν με άνεση, ωστόσο δεν θα εκτιμήσουν την απουσία ανοιγόμενων παραθύρων και με το μικρό άνοιγμα των πίσω θυρών. Τέλος ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 359 λίτρων, νούμερο που θεωρείται ικανοποιητικό. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LEASING APRILIOS
4green